Top

Mixtumin vuoden 2021 tulos: uusi ennätys!

08.04.2022 | Kategoriassa: Yleinen
Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Kova työ palkitaan, sillä Mixtumin vuoden 2021 liikevaihto ja liikevoitto nousivat molemmat uuteen ennätykseen Koronasta ja muista haitallisista tekijöistä huolimatta. Kiitokset kuuluvat tässä kohtaa tietysti kaikille Mixtumin asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja muille “hengessä mukana” oleville tahoille!

Mixtum on perustettu vuoden 2003 alussa, joten ikää yritykselle tulee pian jo täydet 20 vuotta. yrityksen liikevaihto on kasvanut tasaisesti perustamisesta alkaen ja vuosi 2021 teki tähän jälleen uuden ennätyksen! Myös liikevoitto on kasvanut vuosien saatossa (jopa vielä liikeavaihtokin nopeammin) ja vuosi 2021 teki myös liikevoiton osuuteen uuden ennätyksen. Mixtum on ollut voitollinen yritys perustamisesta alkaen eikä yrityksellä ole velkaa.

Mixtum juhlii pian jo 20-vuotista taivaltaan ja yrityksen lähtökohta on ollut alusta alkaen auttaa asiakkaita löytämään parhaat ratkaisut ja hyödyt IT-alalta – joko tuotannollisten projektien tai esimerkiksi koulutus- ja konsultointipalveluiden avulla. Mixtumilla on yhä asiakkaita, jotka ovat löytäneet meidän jo liki 20 vuotta sitten, mutta hyödyntävät edelleen Mixtumin osaamista ja ammattitaitoa. Tämä kertoo onnistuneista projekteista ja koulutuspalvelun hyvästä tasosta. Toki matkan aikana asiakaskunta on laajentunut huomattavasti ja otamme edelleen mielellään vastaan uusiakin asiakkuuksia. Jos sinulla on tarvetta esimerkiksi koulutus- ja konsultointipalveluille, verkkosivujen ja verkkopalveluiden kehittämiseen tai vaikkapa videokuvaukseen ja -editointiin liittyen, ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan miten voisimme auttaa sinua!

Mixtumin liikevaihdon kuvaaja vuosien 2003-2021 väliltä.
Mixtumin liikevaihto on kasvanut tasaisesti yrityksen perustamisesta alkaen. Vuosi 2021 teki liikevaihtoon jälleen kerran uuden ennätyksen.
Mixtumin liikevoiton kuvaaja vuosien 2003-2021 väliltä.
Myös Mixtumin liikevoiton määrä on sekin kasvanut vuosien saatossa.
Julkaisuun liitetyt avainsanat
liikevaihto mixtum tilinpäätös tulos

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä