Top

Mixtum täytti 20-vuotta!

01.01.2023 | Kategoriassa: Merkkipaalut
Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Mixtum täytti vuosien 2022 ja 2023 taitteessa jo 20-vuotta! Iso kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille kuluneista vuosista!

mixtum logo

Kahdessa kymmenessä vuodessa Mixtum on kehittynyt, jalostunut ja kasvanut yrityksenä. Olemme auttaneet, konsultoineet ja palvelleet hyvin erilaisia ja eri kokoisia asiakkaita monilla eri aloilla. Olemme rakentaneet valtavan määrän vaativia verkkopalveluita ja -sovelluksia sekä pelejä ja pelimäisiä toteutuksia, animaatioita ja videoita sekä suunnitelleet valtavasti ulkoasuja, leiskoja, käyttöliittymiä, logoja, taittoja jne. Koulutuspuolella olemme kahdessa kymmenessä vuodessa ennättäneet kiertää Suomea ristiin rastiin. Olemme pitäneet konsultointeja ja koulutustilaisuuksia sekä omalla koulutuspisteellä että asiakkaan luona. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme Suomessa vähintäänkin kärkikouluttajien joukossa ellei sitten juuri kaikista parhaimpana ja pidetyimpänä IT-kouluttajana.

Lähtökohtamme on aina ollut auttaa asiakasta löytämään parhaat ratkaisut ja hyödyt IT-palveluista. Tunnuslauseemme, You name it, we’ll create it, mukaisesti pyrimme jatkossakin tarjoamaan laadukkaita palveluita monilla eri osa-alueilla, ilman lisättyä sokeria!

Mixtum sosiaalisessa mediassa

Pysy menossa mukana ja seuraa Mixtumin kehitystä vaikkapa seuraavissa paikoissa:

Muistoja matkan varrelta

Ohessa muutamia valokuvia ja muistoja matkan varrelta. Olet sinä osa tarinaa ja muistatko vierailleesi meillä jossakin alla mainituissa paikoissa?

Mixtum, Helsinki, Ullanlinna
Mixtumin toimisto sijaitsi vuonna 2009 Helsingin Ullanlinnassa, Pietarinkadulla. Muistona tästä ajasta on kuva, jossa näkyy liikehuoneiston ikkunaan ja oveen suunniteltu mainosteippaus.
Mixtum, Helsinki, Pukinmäki
Mixtumin koulutustilat sijaitsivat hetken aikaa Helsingin Malmilla sekä Pukinmäessä.
Mixtum, Helsinki, Arabianranta
Vuoden 2012 alussa Mixtumin koulutustilat siirtyivät kiinteästi Helsingin Arabianrantaan, jossa Mixtumin koulutustoimita pääsi kunnolla käyntiin. Arabianrannassa pidettyjä velhon lähikoulutuksia ennätettiin vetää useamman vuoden ajan.
Mixtum, Helsinki, Ruoholahti
Vuonna 2016 Mixtumin koulutustilat löytyivät Helsingin Ruoholahdesta, metro-aseman lähettyviltä.
Mixtum, Espoo, Tekniikantie
Vuonna 2018 Mixtum siirsi kaiken koulutuksen Espooseen. Tukikohtana toimi tällöin Innopoli-rakennus.
Mixtum etäkoulutus
Vuosi 2020 muistetaan siitä, että Korona-pandemia alkoi ja sillä oli pysyviä muutoksia koulutustoimintaan. Mixtum on ollut etäkoulutusten edelläkävijä ja panostanut tekniikkaan heti alusta lähtien. Kuva alkuvuodelta 2020, kun Korona-pandemia laittoi kaiken kiinni ja kaikki koulutus muutettiin etämuotoiseksi.
Julkaisuun liitetyt avainsanat
20-vuotta mixtum