Top

WordPress-velhon peruskurssi 26-27.9.2024 (Etäkoulutus) (Etätarjous)

WordPress-velhon peruskurssin etäkoulutus on tuhti paketti kaikille verkkosivujen rakentamisesta ja ylläpidosta kiinnostuneille. Voit osallistua kurssille vaikkapa kotoa käsin, kunhan sinulla on tietokone ja nettiyhteys käytössäsi. Etäkurssi on muuten samanlainen, kuin perinteisesti luokkahuoneessa pidettävä WordPress-lähikoulutus. WordPress-koulutus on suunnattu erityisesti sisällöntuottajille, jotka haluavat ottaa WordPressin tehokkaasti haltuun ja oppia luomaan ja päivittämään omia tai yrityksen verkkosivuja. Kaksipäiväisen kurssin aikana opit asentamaan WordPress-sisällönhallintajärjestelmän sekä tuottamaan siihen monipuolisesti erilaista sisältöä. Käytämme uusinta versiota WordPressistä ja hyödynnämme WordPressin uusimpia tekniikoita. Lisäksi puhutaan WordPressin laajentamisesta, sivuston ulkoasusta, tietoturvasta, hakukoneoptimoinnista ja monista muista mielenkiintoisista asioista!

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

WordPress-kurssin perustiedot

 • Kurssin nimi: WordPress-velhon peruskurssi 26-27.9.2024
 • Ajankohta: 26.-27.9.2024
 • Koulutusmuoto: Etäkoulutus (järjestetään livenä verkon välityksellä)
 • Kesto: 2 päivää
 • Kouluttaja: Pasi Kainulainen
 • Päiväohjelma: klo. 9:00-15:45
 • Hinta: 590 € + alv (Etätarjous) (norm.990 € + alv)
 • Kurssin varaustilanne: kurssilla on vielä tilaa.
 • Kurssin järjestäjä: Mixtum
 • Koulutuspaikka: Etäkoulutukseen voi osallistua mistä vain, kunhan sinulla on sopiva päätelaite ja nettiyhteys.
 • Koulutuspaikka:
 • Lisätietoja: Tarvittavat laitteet ja välineeet ym.

9 hyvää syytä osallistua

 • Kouluttajana toimivat vain alan huippuosaajat. Kouluttajilla on pitkä kokemus koulutustehtävistä. Mixtum on koulutusyrityksenä ollut olemassa jo 20 vuotta!
 • Laadukas koulutus ja tyytyväiset kurssilaiset. Hyvä palaute on koulutustemme lähtökohta!
 • Erittäin edullinen hinta. Vertaa vaikka itse!
 • Etäkoulutuksiin voi osallistua helposti ja turvallisesti mistä paikasta tahansa – vaikka kotoa käsin! Ei matkustus- tai majoituskuluja.
 • Minimiosallistujamäärää on vain 3 henkilöä per kurssi. Haluamme kurssien toteutuvan, vaikka sitten pienemmälläkin ryhmällä!
 • Pienryhmäkoulutus on tehokas oppimismuoto. Omille kysymyksille on tilaa ja kouluttaja voi kertoa juuri niistä asioista, jotka ovat itselle tärkeitä.
 • Livenä pidetyssä etäkoulutuksessa opettaja on apunasi koko ajan – toisin, kuin ennalta nauhoitetuissa verkkokursseissa.
 • Velhon käsikirja kuuluu kaikkien velhon kurssien hintaan mukaan ja siitä on hyötyä myös koulutuksen jälkeen! Arvo n. 36 €. Etäkoulutuksissa saat tämän kattavan oppaan PDF-muotoisena.
 • Kurssin jälkeen saat kurssitodistuksen! Etäkoulutuksissa todistus lähetetään sähköisesti (PDF) kurssin jälkeen.

WordPress -kurssi joko lähikoulutuksena tai etäkoulutuksena

Mixtum velho-sensei

Tiesitkö, että tämäkin koulutus voidaan järjestää sekä velhon etäkoulutuksena (livenä tapahtuva verkkokoulutus), paikan päällä avoimena velhon lähikoulutuksena (perinteinen luokkahuonekoulutus) sekä joko etäyhteydellä järjestettynä tai paikan päällä (esimerkiksi asiakkaan omissa tiloissa) pidettynä henkilökohtaisena konsultointina.

Kaikki Mixtumin lähi- ja etäkoulutukset ovat sisällöltään samanlaisia, mutta etänä pidetty verkkokoulutus tapahtuu luonnollisesti etänä verkon välityksellä. Etäkoulutuksessa sinun ei tarvitse matkustaa koulutuspaikalle, vaan voit osallistua mistä tahansa verkon välityksellä. Sekä lähikoulutuksissa että etäkoulutuksissa on sama kouluttaja, sama harjoitusmateriaali ja molemmista saat koulutuksen päätteeksi myös kurssitodistuksen.

Huomaathan, että Korona-tilanteen takia kaikki vuoden 2023 koulutukset järjestetään pääsääntöisesti etänä. Jos haluat mieluummin kouluttajan fyysisesti paikan päälle, suosittelemme tiedustelemaan henkilökohtaista konsultointia, esimerkiksi omassa työpisteessä järjestettynä. Lisäksi, jos olet kiinnostunut tietystä koulutusaiheesta mutta kurssikalenteristamme ei löydy tällaista aihetta, olethan yhteydessä meihin niin pyrimme järjestämään sellaisen!

Katso mitä muut ovat sanoneet WordPress -koulutuksesta

Lisää palautteita löydät täältä.

 • Tosi selkee ja hyvä aloituspaketti wordpressiin ja sen käyttöönottoon. Yhteydet ja ohjaus toimi hienosti etänä. Mielestäni tässä ei ole juurikaan kehitettävää, jossain kohtaa tuntui vaan että mentiin vähän hitaasti eteenpäin, mutta heti sen jälkeen huomasin että miksi, koska tuli paljon uusia asioita jotka olisin itse varmasti vaan ohittanut hätäillessä. En muuttaisi juuri mitään, arvosana 6/5.

  -Tom Båssar, Kind Company / WordPress-velhon peruskurssin etäkoulutus

 • Mainio WordPressin etänä pidetty peruskurssi laajasta aiheesta! Kouluttaja (Pasi Kainulainen) luovi hyvin ja sai tiivistettyä kahteen päivään kaiken oleellisen. Etäkurssilta saamien oppien avulla pystyn tekemään omat www-sivut ja syventymään aiheisiin, joita etäkurssilla ei ehditty käymään. Tärkeää vinkkitietoa oli suositeltavien ilmaisteemojen ja pluginien esilletuonti kymmenientuhansien joukosta!

  -Tapio Keisteri, Suomen Karttatieto Oy / WordPress-velhon peruskurssi etäkoulutuksena

 • Koulutus oli todella hyvä ja erittäin järkevästi jäsennelty. Alkuun ajattelin itse, että mihin minä tarvitsen asennuksen tms. osaamista, että nyt menee yli hilseen, mutta siinä koulutuksen edetessä minäkin ymmärsin miksi aloitettiin oikeasti alusta ja edettiin niin kuin edettiin. On todella hyödyllistä, että nyt minulla on testialusta jossa voin kokeilla eri ominaisuuksia ilman, että omat sivut on myllätty ja kaiken voikin aloittaa alusta. Erityisesti on mainittava, että kouluttaja, Pasi Kainukainen, oli kyllä juuri siellä missä pitikin, on ilo seurata koulutusta jossa kouluttaja tuntee asiansa ja on siitä innostunut. Nyt minäkin jolle verkkosivujen ylläpito ja kehittäminen oli vähän se pakollinen paha, olen myös innostunut siitä mitä kaikkea niillä voikaan tehdä! Ja kovin paljon arvostan myös saatua materiaalia! Ei kannata hyvää mennä muuttamaan! Toimii!

  -Satu Pehkonen, Varkauden Vakuutuskassa / WordPress-velhon perusteet etäkoulutus

 • Väitän että näin laadukkaasti toteutettu etäkoulutus voittaa kirkkaasti vastaavan koulutuksen luokkahuoneessa! Kurssin sisältö oli kompakti pala laajasta aihealueesta, mutta riittävä siihen että kurssilla opituilla taidoilla pystyy itsenäisesti tuottamaan ja muokkaamaan WordPress sisältöä. Kurssilta sai myös laadukkaan kirjallisen aineiston osaamisen tueksi.

  -Tuija Saarela, Pirkanmaan Porakaivo Oy, GreeHeat / WordPress-velhon perusteet etäkurssi

 • Opettaja (Pasi Kainulainen) oli hyvin valmistautunut, kurssilla hyvä rakenne ja harjoitukset, Ope piti kaikki kyydissä vaikka oppilaiden tilanteet vaihtelivat tosi paljon. Tosi hyvä WordPress-kurssi, kiva ilmapiiri vaikka etäkurssi, viisi tähteä!

 • Hyvä WordPress-ope. Selkeä esitystapa ja monipuolinen kurssisisältö. Tulen jatkossa muillekin kursseille!

  -Jaakko Herttua, Ala-Talkkarit Oy / WordPress-velhon peruskurssi

 • WordPress-verkkokurssi oli mahtava näin korona aikaan! Pasi on todella loistava kouluttaja, häneltä sain paljon todella hyödyllistä tietoa. Hienoa oli myös, että kouluttaja kertoi myös paljon muustakin mistä keksimme vain kysyä. Oli upeaa saada kaikki toimimaan niin helposti ja nyt vain hyödyntämään uusia taitoja. Innostuin niin paljon että jatkossa kiinnostaisi sekä koodaus että Photoshop kurssit myös.

  -Anita / WordPress-velhon peruskurssin etäkoulutus

 • WordPress-kurssi oli kattava ja hyödyllinen. Pidin siitä miten erinomaisesti kurssi toimi etäkurssina ja pystyin osallistumaan siihen myös ulkomailta.

  -Pia Peltonen , Georgetown University in Qatar / WordPress-perusteet velhon etäkurssi

 • Rauhallinen ja asiantunteva WordPress-kouluttaja. Käytiin hyvin läpi perusasiat ja oli hyvin aikaa kokeilla itse omia juttuja.

  -Opiskelija / Talentum Median WordPress-koulutus

 • Tahti oli verkkainen, mutta kaikki oleellinen käytiin hyvin läpi ja perusasiat saatiin hyvin haltuun. Etenkin asennukseen ja webhotelleihin liittyvät osiot olivat erittäin opettavaisia ja tärkeitä. Selkeäsanainen ja virkeä opettaja, Pasi Kainulainen, kannusti oppimaan. Oppilaiden tekniset taidot olivat monen tasoisia, mutta kärsivällinen opettaja ohjasi sopivan hitaaseen tahtiin ja vastaili kärsivällisesti ongelmatilanteisiin ja kysymyksiin! Varsinkin omat tavoitteeni tulivat erittäin hyvin saavutettua!

WordPress -velhon kurssin kuvaus

WordPress (lyhennettynä WP) on selkeällä erolla maailman suosituin avoimeen lähdekoodiin perustuva sisällönhallintajärjestelmä (CMS, Content Management System). WordPressin valtavasta suosiosta kertoo jo se, että nykyisin jo yli joka kolmas vastaan tuleva verkkosivu on toteutettu nimenomaan WordPressin avulla! WordPressin etuja ovat helppokäyttöisyys, hakukoneystävällisyys, valtava määrä saatavilla olevia teemoja ja lisäosia sekä aktiivinen ja laaja tukiverkosto. Kaiken tämän lisäksi WordPress on itsessään täysin ilmainen ja saatavilla vielä lukuisilla eri kieliversioilla! WordPress-velhon peruskurssilla opit käyttämään WordPress-sisällönhallintajärjestelmää sekä saat valmiudet oman sivuston ylläpitoon ja sen kehittämiseen! Lisäksi kurssilla käydään läpi WordPressin uusimmat ominaisuudet ja uudistukset. Ylipäänsä pääset sisälle WordPressin tehokkaaseen käyttöön ja omien monipuolisten verkkosisältöjen luomiseen.

Koska WordPress on suvereeni markkinajohtaja verkkosivustojen alustana, ovat WordPress-taidot nykyisin erittäin tärkeät kenelle tahansa verkkosivujen rakentamisesta ja ylläpidosta kiinnostuneelle. WordPress-sisällönhallintajärjestelmän avulla voidaan luoda sekä yksityishenkilöiden tyypilliset harraste- ja blogi-tyyppiset kotisivustot että myös yritysten laajemmat ja vaativammat business-verkkosivustot tai kokonaiset verkkopalvelut, kuten verkkokaupat ja muut räätälöidyt palvelut. WordPressin avulla voidaan toteuttaa periaatteessa mitä tahansa kustomoituja verkkopalveluja, joten tämä WordPress-koulutus pyrkii antamaan...

Lue lisää WordPress -koulutusaiheen omalta sivulta

WordPress -velhon kurssin sisältö

 • Tavoitteena on perehdyttää kurssilaiset WordPress-sisällönhallintajärjestelmän ominaisuuksiin, salaisuuksiin ja antaa perusvalmiudet WordPressin käyttöön ja tarvittaessa omatoimiseen lisäopiskeluun.
 • Kurssilla perehdytään erityisesti WordPressin käyttöön, ylläpitoon ja tyypillisten verkkosisältöjen muokkaamiseen ja päivittämiseen.
 • Kurssilla kerrotaan sopivista teemoista, lisäosista ja ylipäänsä siitä miten WordPress voidaan kustomoida juuri omaan käyttöön sopivaksi.
 • Kurssilla esitellään WordPressissä vakiona olevia ominaisuuksia ja työkaluja, mutta lisäksi esitellään hyödyllisiä asennettavia lisäosia, vimpaimia ja muita apuvälineitä, joilla saat lisää ominaisuuksia oman sisällön hallintaan.
 • Kurssilla käydään läpi WordPressin omatoiminen asentaminen ja konfigurointi. Lisäksi puhutaan yleisesti web-palvelimista, rajoitteista ja mahdollisuuksista WordPressin asentamiseen liittyen.
 • Kurssilla hyödynnetään pääosin valmiita teemoja, mutta kurssin loppupuolella kerrotaan myös oman teeman suunnittelusta ja toteutuksesta.
 • Kurssin jälkeen kurssilaiset osaavat asentaa WordPressinluoda ja muokata sen avulla omaa sisältöä sekä laajentaa ja muokata WordPress-sivuston vakiotoiminnallisuuksia ja -ulkoasua.
 • Kurssin kohderyhmä: yrittäjät, sisällöntuottajat, markkinoijat, mainostajat, media designerit, web-designerit, graafiset suunnittelijat sekä muut viestinnän parissa työskentelevät henkilöt. Ylipäänsä kurssi sopii kaikille verkkosivustoista ja niiden ylläpidosta kiinnostuneille ammattilaisille ja harrastajille.
 • Kurssilaisilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta opetettavasta aiheesta tai ohjelmasta. Normaali tietokoneen käyttötaito riittää.

WordPress 6 -velhon käsikirja

sisältyy kurssin hintaan mukaan! (arvo 31,00 €)

Lue lisää

WordPress -velhon kurssin ohjelmarunko

WordPress -velho

Pienet muutokset ohjelmarungossa ovat aina mahdollisia. Lopulliseen kurssirunkoon vaikuttavat muun muassa kurssilaisten lähtötaso ja toiveet kurssin sisällön suhteen.

Koulutuspäivä 1:

 • WordPress-sisällönhallintajärjestelmän (ekosysteemin) esittely
 • Viimeisimpiä tilastoja WordPressin markkinaosuuksista ja oleellisimmat kilpailijat
 • WordPress.com -verkkopalvelun lyhyt esittely ja sen mahdollinen hyödyntäminen
 • Aito ja oikea WordPress (wordpress.org -sivuston kautta)
 • WordPressille sopivat web hotellit, tietokannat, domainit ja muut asiaan liittyvät valmistelut
 • WordPressin lataaminen, asentaminen ja konfigurointi omalle web-palvelimelle
 • WordPressin asentaminen lokaalisti omalle tietokoneelle
 • WordPressiin ja sen ominaisuuksiin tutustuminen: käyttöliittymä, työkalut ja paneelit
 • Tärkeimmät asetukset ja konfiguroinnit
 • Käyttäjien ja käyttäjäroolien muokkaaminen
 • Sisällön luominen: vanha tapa, WordPress 5 -version Gutenberg-sisältöeditori sekä muut keinot erilaisten laajennusten avulla
 • Sisällön luominen (kuvat, tekstit, linkit ym.) ja oman harjoitussivuston pystyttäminen

Koulutuspäivä 2:

 • Oman sivuston rakentaminen ja harjoitussisällön luominen
 • Sisältöjen julkaisuasetukset, vedokset, ajastaminen, suojaaminen ym.
 • Kategoriat ja avainsanat
 • Sisällön kuvat, pääkuvat ja kuvien ominaisuuksien muokkaaminen ja optimointi
 • Navigaatioiden (valikoiden) ja sivurakenteiden luominen
 • Teeman vaihtaminen ja teeman asetukset
 • Esittelyssä muutamia suosittuja teemoja
 • Widgettien (vimpaimien) käyttö ja hyödyntäminen
 • Lisäosien (plugin) asentaminen ja hyödyntäminen
 • Esittelyssä parhaimmat ja tärkeimmät lisäosat
 • Lisätoiminnallisuuksia omalle sivustolle: yhteydenottolomake, kuva- tai tuotegalleria, kuvakaruselli, uutiskirje jne.
 • Sivuston varmuuskopiointi, tietoturva, hakukoneoptimointi ja muita vinkkejä
 • Ajan salliessa ja kurssilaisten mielenkiinnosta riippuen hieman teeman “puukottamisesta” ja lapsiteema-käsitteestä
 • Kysymyksiä ja miten tästä eteenpäin?
WordPress -harjoittelija
Koulutus kuuluu kategorioihin

Hae ja rajaa velhon avoimia kursseja

Avaa/sulje suodattimet

Muuta kortteja isommaksi, jos haluat nähdä enemmän tietoa kursseista.

Hae kurssia

Suodata kursseja

Järjestä löytyneet kurssit

 • 4 kurssia per sivu
 • 8 kurssia per sivu
 • 20 kurssia per sivu
 • Näytä kaikki
 • Ajankohdan mukaan, uusin ensin
 • Ajankohdan mukaan, vanhin ensin
 • Hinnan mukaan, halvin ensin
 • Hinnan mukaan, kallein ensin
 • Nimen mukaan (A-Z)
 • Nimen mukaan (Z-A)