Top

WordPress-velhon jatkokurssi 25-26.1.2024 (Etäkoulutus) (Etätarjous)

Tammikuun 2024 WordPress-velhon jatkokurssi on etäkoulutus verkon välityksellä siten, että voit osallistua kurssille vaikkapa kotoa käsin, kunhan sinulla on tietokone ja nettiyhteys käytössäsi. Tämä WordPress-jatkokoulutus on suunnattu erityisesti WordPress-peruskurssin käyneille tai muille jonkin verran WordPressiä entisestään tunteville henkilöille, jotka haluavat ottaa WordPressin entistä tehokkaammin haltuun ja oppia muokkaamaan ja kustomoimaan omia WordPress-verkkosivuja. Kaksipäiväisen kurssin aikana asennetaan WordPress ja luodaan oma harjoitussivusto, kuten peruskurssillakin. Omaan harjoitussivustoon luodaan monipuolisesti sisältöjä WordPressin vakio-ominaisuuksien avulla, mutta sivuston perusominaisuuksia laajennetaan ja muokataan erilaisten lisäosien avulla. Tässä yhteydessä myös puhutaan jonkin verran tietoturvasta, hakukoneoptimoinnista ja muista tärkeistä asioista. Lisäksi sivuston ulkoasua muokataan ja kustomoidaan omien CSS-komentojen avulla (ainakin siltä osin, kun teema itsessään ei mahdollista ulkoasun muokkaamista). Kurssilla käydään myös läpi lapsiteemojen asentaminen ja hyödyntäminen. Lisäksi Kurssilla käydään läpi teemojen muokkaamista kooditasolla asti (PHP, HTML, CSS, JavaScript). Tarkoitus on opettaa tekniikka ja perusteet, joilla omia verkkosivuja voidaan muokata ja kustomoida lähes rajattomasti koodauksen avulla. Kurssi ei vaadi aikaisempaa koodauskokemusta, mutta aikaisemmasta koodauskokemuksesta on luonnollisesti paljon apua asioiden sisäistämisessä. Perimmäinen tarkoitus on kuitenkin lähinnä demota miten teemoja voidaan “puukottaa” oman koodin avulla ja miten on mahdollista lähteä jopa kehittämään täysin itse koodattuja WordPress-teemoja, jos koodauspuoli alkaisi kiinnostamaan enemmänkin (esim. kattava PHP-koodaustaito vaatisi ihan oman koulutuksen).

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Valitettavasti tälle kurssille ei voi enää osallistua!

WordPress syventävä-kurssin perustiedot

 • Kurssin nimi: WordPress-velhon jatkokurssi 25-26.1.2024
 • Koulutusmuoto: Etäkoulutus (järjestetään livenä verkon välityksellä)
 • Kesto: 2 päivää
 • Kouluttaja: Pasi Kainulainen
 • Päiväohjelma: klo. 9:00-15:45
 • Hinta: 649 € + alv (Etätarjous) (norm.990 € + alv)
 • Kurssin varaustilanne: Tämä kurssi on jo pidetty eikä sille voi enää osallistua
 • Kurssin järjestäjä: Mixtum
 • Koulutuspaikka: Etäkoulutukseen voi osallistua mistä vain, kunhan sinulla on sopiva päätelaite ja nettiyhteys.
 • Koulutuspaikka:
 • Lisätietoja: Tarvittavat laitteet ja välineeet ym.

9 hyvää syytä osallistua

 • Kouluttajana toimivat vain alan huippuosaajat. Kouluttajilla on pitkä kokemus koulutustehtävistä. Mixtum on koulutusyrityksenä ollut olemassa jo 20 vuotta!
 • Laadukas koulutus ja tyytyväiset kurssilaiset. Hyvä palaute on koulutustemme lähtökohta!
 • Erittäin edullinen hinta. Vertaa vaikka itse!
 • Etäkoulutuksiin voi osallistua helposti ja turvallisesti mistä paikasta tahansa – vaikka kotoa käsin! Ei matkustus- tai majoituskuluja.
 • Minimiosallistujamäärää on vain 3 henkilöä per kurssi. Haluamme kurssien toteutuvan, vaikka sitten pienemmälläkin ryhmällä!
 • Pienryhmäkoulutus on tehokas oppimismuoto. Omille kysymyksille on tilaa ja kouluttaja voi kertoa juuri niistä asioista, jotka ovat itselle tärkeitä.
 • Livenä pidetyssä etäkoulutuksessa opettaja on apunasi koko ajan – toisin, kuin ennalta nauhoitetuissa verkkokursseissa.
 • Velhon käsikirja kuuluu kaikkien velhon kurssien hintaan mukaan ja siitä on hyötyä myös koulutuksen jälkeen! Arvo n. 36 €. Etäkoulutuksissa saat tämän kattavan oppaan PDF-muotoisena.
 • Kurssin jälkeen saat kurssitodistuksen! Etäkoulutuksissa todistus lähetetään sähköisesti (PDF) kurssin jälkeen.

Valitettavasti tälle kurssille ei voi enää osallistua!

WordPress syventävä -kurssi joko lähikoulutuksena tai etäkoulutuksena

Mixtum velho-sensei

Tiesitkö, että tämäkin koulutus voidaan järjestää sekä velhon etäkoulutuksena (livenä tapahtuva verkkokoulutus), paikan päällä avoimena velhon lähikoulutuksena (perinteinen luokkahuonekoulutus) sekä joko etäyhteydellä järjestettynä tai paikan päällä (esimerkiksi asiakkaan omissa tiloissa) pidettynä henkilökohtaisena konsultointina.

Kaikki Mixtumin lähi- ja etäkoulutukset ovat sisällöltään samanlaisia, mutta etänä pidetty verkkokoulutus tapahtuu luonnollisesti etänä verkon välityksellä. Etäkoulutuksessa sinun ei tarvitse matkustaa koulutuspaikalle, vaan voit osallistua mistä tahansa verkon välityksellä. Sekä lähikoulutuksissa että etäkoulutuksissa on sama kouluttaja, sama harjoitusmateriaali ja molemmista saat koulutuksen päätteeksi myös kurssitodistuksen.

Huomaathan, että Korona-tilanteen takia kaikki vuoden 2023 koulutukset järjestetään pääsääntöisesti etänä. Jos haluat mieluummin kouluttajan fyysisesti paikan päälle, suosittelemme tiedustelemaan henkilökohtaista konsultointia, esimerkiksi omassa työpisteessä järjestettynä. Lisäksi, jos olet kiinnostunut tietystä koulutusaiheesta mutta kurssikalenteristamme ei löydy tällaista aihetta, olethan yhteydessä meihin niin pyrimme järjestämään sellaisen!

Katso mitä muut ovat sanoneet WordPress syventävä -koulutuksesta

Lisää palautteita löydät täältä.

 • Räätälöity WordPress-koulutuskokonaisuus oli erittäin hyvin suunniteltu vastaamaan osallistujien moninaisia tarpeita. Keskustelulle, kommenteille ja kysymyksille oli hyvin aikaa koulutuksen aikana. Kouluttaja osallistutti hyvin sopivilla kysymyksillä pitkin päivää. Mielenkiinto säilyi, vaikka asiaa tuli paljon. Huomasi, että kouluttajalla (Pasi Kainulainen) on syvä ja laaja osaaminen. Kiitos!

  -Anne Kähäri, Kirkkohallitus / Räätälöity WordPress-koulutus (etäkoulutus)

 • Sekä Mixtumin WordPress-peruskurssin että WordPress-jatkokurssin käytyäni pystyn hienosti kehittämään osaamistani itsenäisesti ja tarvittaessa löydän avun kurssilta saadusta hyvin toteutetusta Wordpress-oppaasta. Opetuksen taso täysi kymppi pitkän linjan kouluttajalta, Pasi Kainulaiselta!

  -Roosa Tähkiö / WordPress-jatkokurssi kehittäjille

WordPress syventävä -velhon kurssin kuvaus

WordPress jatkokurssi vie perusteita syvemmälle WordPressin saloihin. Jatkokurssilla opit erityisesti teemojen ja laajennusten monipuolisen käytön ja hyödyntämisen sekä kooditasolla muokkaamisen. Opit luomaan ja kustomoimaan oman verkkosivuston ulkoasua ja toiminnallisuuksia joko laajentamalla WordPressin vakio-ominaisuuksia tai muokkaamalla esimerkiksi teemaa suoraan HTML- ja CSS-koodauksen avulla. Opit myös hyödyntämään lapsiteemaa ja muokkaamaan valitun teeman ulkoasua. Kurssi ei ole mikään puhdas koodauskurssi, vaan erityisesti ensimmäisen päivänä aikana pyritään hyödyntämään ihan WordPressiin saatavilla olevia valmiita laajennuksia. Silloinkin luodaan jo omaa sisältöä ja muotoilua HTML- ja CSS-koodauksen avulla. Kuitenkin erityisesti toisen päivän aikana syvennetään asioita ja puukotetaan asioita tiedostotasolla esimerkiksi PHP-kieltä hyödyntäen. Kurssilla käsiteltäviä aiheita ovat siten WordPressin valmiit laajennukset, HTML-, CSS-, JavaScript ja PHP-koodaus, sivuston ulkoasun kustomointi, tietoturva, hakukoneoptimointi ja muut mielenkiintoiset asiat.

WordPress-jatkokurssilla tutustutaan aluksi WordPressin omatoimiseen asentamiseen (ulkoiselle web-palvelimelle tai lokaalisti omalle tietokoneelle). Sitten käydään lyhyesti läpi WordPressin tärkeimmät asetukset ja ylläpitoon liittyvät asiat ja luodaan pienimuotoinen harjoitussivusto ja siihen demosisältöä. WordPressin vakio-ominaisuuksia laajennetaan erilaisten laajennusten avulla (galleriat, kuvakarusellit, yhteydenottolomakkeet, kieliversiot tms. hieman kurssilaisten mielenkiinnosta riippuen). Kurssilla käydään läpi myös muita hyödyllisiä ja tärkeitä laajennuksia, joilla parannetaan esimerkiksi sivuston tietoturvaa, hakukoneoptimointia,...

Lue lisää WordPress syventävä -koulutusaiheen omalta sivulta

WordPress syventävä -velhon kurssin sisältö

 • Kurssilla sukelletaan syvemmälle WordPressin saloihin ja harjoitellaan WordPress-sivuston monipuolista muokkaamista ja oman sivuston kustomointia.
 • Kurssilla käydään läpi WordPressin asentaminen ulkoiselle web-palvelimelle tai omalle tietokoneelle (virtuaaliympäristöön).
 • Kurssilla esitellään hyödyllisiä ja suosittuja (sekä ilmaisia että maksullisia) laajennuksia (plugins), joilla omaa verkkosivustoa ja sen toimintoja voidaan laajentaa.
 • Kurssilla esitellään erilaisia teemoja ja niiden käyttöä, kustomointia ja “puukottamista”
 • Kurssilla esitellään lapsi-teeman hyödyntäminen ja annetaan ohjeita omien teemojen toteuttamiseen.
 • Kurssilla käytetään HTML-, CSS-, JavaScript- ja PHP-kieliä ja kustomoidaan sivustoa tiedostotasolla.
 • Kurssin jälkeen kurssilaiset osaavat asentaa WordPressin ja kustomoida sen omiin tarpeisiin mahdollisimman sopivaksi.
 • Kurssin kohderyhmä: erityisesti web-suunnittelijat ja -kehittäjät, jotka haluavat oppia kustomoimaan WordPress-sivuja. Kurssi on suunniteltu myös WordPress-kehittäjiksi aikoville, joilla saattaa olla jo aiempaa kokemusta esimerkiksi verkkosivujen tekemisestä perinteisin menetelmin (HTML ja CSS), mutta WordPressin taitava käyttö ja erityisesti WordPressin teemojen muokkaaminen kooditasolla ja jopa omien teemojen suunnittelu kiinnostaisi.

WordPress 6 -velhon käsikirja

sisältyy kurssin hintaan mukaan! (arvo 31,00 €)

Lue lisää

WordPress syventävä -velhon kurssin ohjelmarunko

WordPress syventävä -velho

Pienet muutokset ohjelmarungossa ovat aina mahdollisia. Lopulliseen kurssirunkoon vaikuttavat muun muassa kurssilaisten lähtötaso ja toiveet kurssin sisällön suhteen.

Koulutuspäivä 1:

 • WordPressin asentaminen ja tietoa palvelinvaihtoehdoista ja -vaatimuksista
 • Oleelliset verkkosivuston asetukset ja konfuguroinnit
 • Harjoitussivuston rakentaminen ja harjoitussisällön tuottaminen (sivut, artikkelit, kategoriat, menurakenteet jne.)
 • Laajennusten (plugins) asentaminen
 • Teemojen (themes) asentaminen ja teemaan liittyvät asetukset
 • Valitun teeman ulkoasun kustomointi
 • Oman harjoitussivuston rakentaminen valmiiksi sisällön osalta

Koulutuspäivä 2:

 • Harjoitussivuston laajentaminen: yhteydenottolomakkeet, kuvakarusellit, kieliversiot jne.
 • WordPressin tiedostorakenne ja sivuston osien puukottaminen suoraan tiedostotasolla
 • Sopivan koodieditorin valinta ja sen asetukset WordPress-kehitystä varten
 • Valitun teeman ulkoasun muotoileminen suoraan kooditasolla
 • Lapsiteeman asentaminen ja hyödyntäminen
 • WordPressin valmiiden funktioiden hyödyntäminen
 • Hieman tietoturvasta ym. tärkeistä asioista
 • Lisää koodausesimerkkejä (kurssilaisten toiveiden ja mielenkiinnon mukaan)
 • Kysymyksiä ja miten tästä eteenpäin + vinkit itsenäistä jatko-opiskelua varten
WordPress syventävä -harjoittelija
Koulutus kuuluu kategorioihin

Valitettavasti tälle kurssille ei voi enää osallistua!

Hae ja rajaa velhon avoimia kursseja

Avaa/sulje suodattimet

Muuta kortteja isommaksi, jos haluat nähdä enemmän tietoa kursseista.

Hae kurssia

Suodata kursseja

Järjestä löytyneet kurssit

 • 4 kurssia per sivu
 • 8 kurssia per sivu
 • 20 kurssia per sivu
 • Näytä kaikki
 • Ajankohdan mukaan, uusin ensin
 • Ajankohdan mukaan, vanhin ensin
 • Hinnan mukaan, halvin ensin
 • Hinnan mukaan, kallein ensin
 • Nimen mukaan (A-Z)
 • Nimen mukaan (Z-A)