Top

BlackMagic DaVinci Resolve velhon peruskurssi 11-12.1.2024 (Etäkoulutus) (Etätarjous)

Tammikuussa 2024 etänä järjestettävä BlackMagic DaVinci Resolve -velhon peruskurssi tarjoaa tuhdin paketin kaikille videoeditoinnista kiinnostuneille henkilöille. Tämä etäkoulutus järjestetään live-koulutuksena siten, että voit osallistua kurssille vaikkapa kotoa käsin, kunhan sinulla on tietokone ja nettiyhteys käytössäsi. Etäkurssi on muuten samanlainen, kuin perinteisesti luokkahuoneessa pidettävä DaVinci Resolve -peruskoulutus. Tällä videokurssilla pääset tutustumaan videoeditointiin ja opit tuottamaan omaa videoaineistoa. Opit leikkaamaan, trimmaamaan ja tekstittämään videoita sekä korjaamaan esimerkiksi videon värejä ja ääntä. Opit myös julkaisemaan valmiit videot sosiaalisen median verkkopalveluihin, kuten YouTubeen, Facebookiin, Instagramiin jne. Editoinnin ohessa saat myös arvokasta ja mielenkiintoista tietoa ja niksejä kuvausvälineistä ja itse kuvaamisesta! Käytössämme on maksullinen Studio-versio uusimmasta DaVinci Resolvesta, mutta voit myös osallistua täysin ilmaisella DaVinci Resolve -versiolla.

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Valitettavasti tälle kurssille ei voi enää osallistua!

DaVinci Resolve-kurssin perustiedot

9 hyvää syytä osallistua

 • Kouluttajana toimivat vain alan huippuosaajat. Kouluttajilla on pitkä kokemus koulutustehtävistä. Mixtum on koulutusyrityksenä ollut olemassa jo 20 vuotta!
 • Laadukas koulutus ja tyytyväiset kurssilaiset. Hyvä palaute on koulutustemme lähtökohta!
 • Erittäin edullinen hinta. Vertaa vaikka itse!
 • Etäkoulutuksiin voi osallistua helposti ja turvallisesti mistä paikasta tahansa – vaikka kotoa käsin! Ei matkustus- tai majoituskuluja.
 • Minimiosallistujamäärää on vain 3 henkilöä per kurssi. Haluamme kurssien toteutuvan, vaikka sitten pienemmälläkin ryhmällä!
 • Pienryhmäkoulutus on tehokas oppimismuoto. Omille kysymyksille on tilaa ja kouluttaja voi kertoa juuri niistä asioista, jotka ovat itselle tärkeitä.
 • Livenä pidetyssä etäkoulutuksessa opettaja on apunasi koko ajan – toisin, kuin ennalta nauhoitetuissa verkkokursseissa.
 • Velhon käsikirja kuuluu kaikkien velhon kurssien hintaan mukaan ja siitä on hyötyä myös koulutuksen jälkeen! Arvo n. 36 €. Etäkoulutuksissa saat tämän kattavan oppaan PDF-muotoisena.
 • Kurssin jälkeen saat kurssitodistuksen! Etäkoulutuksissa todistus lähetetään sähköisesti (PDF) kurssin jälkeen.

Valitettavasti tälle kurssille ei voi enää osallistua!

DaVinci Resolve -kurssi joko lähikoulutuksena tai etäkoulutuksena

Mixtum velho-sensei

Tiesitkö, että tämäkin koulutus voidaan järjestää sekä velhon etäkoulutuksena (livenä tapahtuva verkkokoulutus), paikan päällä avoimena velhon lähikoulutuksena (perinteinen luokkahuonekoulutus) sekä joko etäyhteydellä järjestettynä tai paikan päällä (esimerkiksi asiakkaan omissa tiloissa) pidettynä henkilökohtaisena konsultointina.

Kaikki Mixtumin lähi- ja etäkoulutukset ovat sisällöltään samanlaisia, mutta etänä pidetty verkkokoulutus tapahtuu luonnollisesti etänä verkon välityksellä. Etäkoulutuksessa sinun ei tarvitse matkustaa koulutuspaikalle, vaan voit osallistua mistä tahansa verkon välityksellä. Sekä lähikoulutuksissa että etäkoulutuksissa on sama kouluttaja, sama harjoitusmateriaali ja molemmista saat koulutuksen päätteeksi myös kurssitodistuksen.

Huomaathan, että Korona-tilanteen takia kaikki vuoden 2023 koulutukset järjestetään pääsääntöisesti etänä. Jos haluat mieluummin kouluttajan fyysisesti paikan päälle, suosittelemme tiedustelemaan henkilökohtaista konsultointia, esimerkiksi omassa työpisteessä järjestettynä. Lisäksi, jos olet kiinnostunut tietystä koulutusaiheesta mutta kurssikalenteristamme ei löydy tällaista aihetta, olethan yhteydessä meihin niin pyrimme järjestämään sellaisen!

Katso mitä muut ovat sanoneet DaVinci Resolve -koulutuksesta

Lisää palautteita löydät täältä.

 • Kiitos loistavasta ja innostavasta koulutuksesta. En ole pitkään aikaan ollut yhtä laadukkaassa ja hyvin tehdyssä koulutuksessa. Koulutus oli tehokasta, selkeää ja jouheasti etenevää! Ohjelmasta oli saatu keskeiset elementit hyvin esiin ja työnkulkua helpottavia asioita tuli runsaasti esiin. Aikataulutus piti hyvin, sovitut asiat ja vähän bonuksiakin saatiin! Kouluttajan (Pasi Kainulainen) rauhallinen, mutta hyvä tempo teki vaikeatkin asiat helpon tuntuisiksi.

  -Heikki Kuisma, Digihessu Oy / Blackmagic Design DaVinci Resolve -velhon peruskurssin etäkoulutus

 • Hyvin oppi käyttämään DaVinci Resolve -ohjelmistoa videoeditointiin ja samalla sai vielä vinkkejä sisällön luomiseen ja hallintaan! Olin vähän laiska enkä jaksanut nostaa läppäriä kotikoneen viereen, että olisin saanut opetuksen yhdelle näytöllä ja harjoittelun toiselle. Vaikka oli 27 tuuman 4K monitori, niin kahdesta erillisestä näytöstä olisi ollut hyötyä etäkoulutuksessa.

  -Mikko J. Salminen / DaVinci Resolve perusteet velhon etäkurssi

DaVinci Resolve -velhon kurssin kuvaus

Blackmagic Design DaVinci Resolve on mahdollisesti maailman paras sovellus videotuotantojen toteuttamiseen. Ohjelman avulla voidaan toteuttaa kaikki videoprojektin alusta loppuun. Kyseessä on laaja kokonaisuus, joka yhdistää videoeditoinnin, värinhallinnan, visuaaliset tehosteet, äänen jälkituotannon ja videoiden julkaisun kätevästi yhteen ja samaan pakettiin. Voit siirtyä editoinnin, värikorjailun, tehosteiden ja muiden sivujen välillä yhdellä napautuksella. Täysin ilmaisen DaVinci Resolve -ohjelmiston avulla voidaan tehdä kaikki tarpeellinen omia videotuotantoja ajatellen: voit leikata ja trimmata videoita, tekstittää, tehdä todella monipuolisesti värikorjauksia sekä muokata ääniraitoja. DaVinci Resolve -peruskoulutus sopii kaikille videoiden editoimisesta ja muokkaamisesta kiinnostuneille henkilöille ja innokkaille harrastajille, jotka haluavat ottaa tämän erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen ohjelman perusteet haltuun. Kurssilla opit ymmärtämään ja käyttämään sovellusta sekä saat valmiuden ohjelman käyttöön ja omien videotuotantojen toteuttamiseen.

Älä väheksy DaVinci Resolven ilmaisversiota. Siinä on jopa enemmän ominaisuuksia, kuin monissa muissa kilpailevissa maksullisissa ammattitason videoeditointisovelluksissa! DaVinci Resolve -velhon peruskurssilla riittää ohjelman ilmaisversio, sillä kurssilla lähdetään ohjelman perusteista. Ilmaisversio sopii useimmille henkilöille ja riittää hyvin jopa melko ammattimaiseen videotuotantoon. Maksullinen DaVinci Resolve Studio on sen sijaan suunnattu alalla toimiville ammattilaisille ja monen käyttäjän ympäristöihin. Voit osallistua kurssille myös maksullisella Studio-versiolla,...

Lue lisää DaVinci Resolve -koulutusaiheen omalta sivulta

DaVinci Resolve -velhon kurssin sisältö

 • Tavoitteena on perehdyttää kurssilaiset Blackmagic Design DaVinci Resolve -sovelluksen ominaisuuksiin ja antaa perusvalmiudet ohjelman käytölle.
 • Kurssilla perehdytään erityisesti videoiden editointiin, leikkaamiseen ja trimmaamiseen.
 • Kurssilla tutustutaan myös perustason värikorjailuun ja värisäätöjen tekemiseen
 • Kurssilla tutustutaan myös hieman äänen muokkaamiseen, korjaamiseen ja parantamiseen.
 • Kurssilla tutustutaan myös hieman valmiiden videotehosteiden hyödyntämiseen.
 • Kurssilla perehdytään luonnollisesti myös videoiden julkaisuun ja viemiseen esimerkiksi verkkosivuille, YouTubeen ja muihin sosiaalisen median palveluihin.
 • Mikäli aihe kiinnostaa niin kurssin aikana voidaan puhua myös kuvauslaitteista ja muista apuvälineistä, joista voi olla hyötyä omissa videotuotannoissa.
 • Kurssin jälkeen kurssilaiset hallitsevat DaVinci Resolve -sovelluksen käytön ja osaavat tuottaa, muokata ja julkaista omaa videomateriaalia erilaisiin ympäristöihin.
 • Kurssin kohderyhmä: yrittäjät, markkinoijat ja mainostajat, media designerit, web-designerit, graafiset suunnittelijat sekä muut erityisesti markkinoinnin ja viestinnän parissa työskentelevät henkilöt. Ylipäänsä kurssi sopii kaikille videotöistä kiinnostuneille aloittelijoille ja innokkaille harrastajille.
 • Huomaa, että kaksipäiväisen peruskurssin sisältömäärään ei mahdu mukaan tehostetuotanto (Fusion-sivun käyttö), vaan tämä aihe vaatisi oman videotehosteisiin keskittyvän jatkokurssin. Samoin ammattimainen värikorjailu ja Color-sivun edistynyt käyttö vaatisi sekin mielelellään aivan oman erikoiskurssin.
 • Kurssilaisilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta opetettavasta aiheesta tai ohjelmasta. Normaali tietokoneen käyttötaito riittää.

Video on yksi nopeiten kasvamimmista trendeistä yritysten kotisivuilla. Videon avulla kerrot itsestäsi, yrityksestäsi, tuotteistasi tai palveluistasi tehokkaasti ja koukuttavasti. Hyvin tehdyllä videolla viet viestin perille lyhyessäkin ajassa. Voit hyödyntää videoita joko omilla kotisivuillasi tai esimerkiksi YouTube-palvelussa. Youtuben avulla voit tavoittaa nekin asiakkaat, jotka eivät ole vielä löytäneet kotisivuillesi.

DaVinci Resolve -velhon kurssin ohjelmarunko

DaVinci Resolve -velho

Pienet muutokset ohjelmarungossa ovat aina mahdollisia. Lopulliseen kurssirunkoon vaikuttavat muun muassa kurssilaisten lähtötaso ja toiveet kurssin sisällön suhteen.

Koulutuspäivä 1:

 • Ilmaisversion ja maksullisen Studio-version erojen lyhyt esittely.
 • DaVinci Resolve -sovellukseen tutustuminen, ominaisuudet, käyttöliittymä ja paneelit.
 • Projektien hallinta: uuden projektin perustaminen ja projektin asetukset.
 • Ohjelman asetukset ja oletusarvot.
 • Tietoa videon perusteista, kuten tyypilliset videotiedostomuodot, FPS, resoluutio, bitrate jne.
 • Mediaelementtien tuominen omiin videoprojekteihin
 • Median organisointi, hallinta ja hyvät käytännöt
 • Cut-sivun käyttö ja omien videoiden leikkaaminen helposti ja nopeasti
 • Edit-sivun käyttö ja videoiden monipuolinen leikkaaminen
 • Videon hienosäädöt ja siirtymätehosteet (Transitions)
 • Fairlight-sivun käyttö spiikin äänittämisessä, musiikin lisääminen ja äänen perustason muokkaus
 • Videoeditointiharjoituksia ja videoiden pikajulkaisu

Koulutuspäivä 2:

 • Edistyneet menetelmät videoiden leikkaamiseen, trimmaamiseen ja hienosäätöihin.
 • Näppäinkomentoja ja muita aikaa säästäviä vinkkejä editointiin.
 • Kuvan, logon tai vesileiman lisääminen videoesityksiin.
 • Video- ja äänitehosteiden lisääminen ja ominaisuuksien muokkaaminen.
 • Tekstin lisääminen ja tekstitys.
 • Color-sivun käyttö ja videon värikorjailun perusteet.
 • Deliver-sivun käyttö ja videoiden julkaisu verkkoon, someen ym.
 • Miten tästä eteenpäin? Kysymyksiä ja vastauksia ohjelmaan ja omiin videoaineistoihin liittyen.
 • Ajan salliessa ja kurssilaisten toiveista riippuen hieman esim. mistä musiikkia omiin videoesityksiin, tietoa kuvauslaitteista jne.
DaVinci Resolve -harjoittelija
Koulutus kuuluu kategorioihin

Valitettavasti tälle kurssille ei voi enää osallistua!

Hae ja rajaa velhon avoimia kursseja

Avaa/sulje suodattimet

Muuta kortteja isommaksi, jos haluat nähdä enemmän tietoa kursseista.

Hae kurssia

Suodata kursseja

Järjestä löytyneet kurssit

 • 4 kurssia per sivu
 • 8 kurssia per sivu
 • 20 kurssia per sivu
 • Näytä kaikki
 • Ajankohdan mukaan, uusin ensin
 • Ajankohdan mukaan, vanhin ensin
 • Hinnan mukaan, halvin ensin
 • Hinnan mukaan, kallein ensin
 • Nimen mukaan (A-Z)
 • Nimen mukaan (Z-A)