Top

Adobe Illustrator velhon peruskurssi 19-20.9.2024 (Etäkoulutus) (Etätarjous)

Adobe Illustrator -velhon peruskurssin etäkoulutus tarjoaa tuhdin paketin kaikille kuvittamisesta ja vektorigrafiikasta kiinnostuneille. Tämä etäkoulutus järjestetään live-koulutuksena siten, että voit osallistua kurssille vaikkapa kotoa käsin, kunhan sinulla on tietokone ja nettiyhteys käytössäsi. Etäkurssi on muuten samanlainen, kuin perinteisesti luokkahuoneessa pidettävä Illustrator-peruskoulutus. Kurssilla opit suunnittelemaan ja luomaan omaa kuvitus- ja piirrosmateriaalia. Pääset sisälle erittäin monipuoliseen Illustrator-sovellukseen, jonka vektorigrafiikkaan perustuvilla työkaluilla luot kuvituskuvia, logoja, hahmoja, graafeja ja muita aineistoja taittoon, mainoksiin, animaatioon, verkkosivuille ja liki mitä tahansa muutakin tarkoitusta varten! Käytössämme on uusin Adobe Illustrator CC 2024 -versio, mutta koulutus sopii myös vanhempia Illustrator-versioita käyttäville.

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Adobe Illustrator-kurssin perustiedot

 • Kurssin nimi: Adobe Illustrator velhon peruskurssi 19-20.9.2024
 • Ajankohta: 19.-20.9.2024
 • Koulutusmuoto: Etäkoulutus (järjestetään livenä verkon välityksellä)
 • Kesto: 2 päivää
 • Kouluttaja: Pasi Kainulainen
 • Päiväohjelma: klo. 9:00-15:45
 • Hinta: 499 € + alv (Etätarjous) (norm.990 € + alv)
 • Kurssin varaustilanne: kurssilla on vielä tilaa.
 • Kurssin järjestäjä: Mixtum
 • Koulutuspaikka: Etäkoulutukseen voi osallistua mistä vain, kunhan sinulla on sopiva päätelaite ja nettiyhteys.
 • Koulutuspaikka:
 • Lisätietoja: Tarvittavat laitteet ja välineeet ym.

9 hyvää syytä osallistua

 • Kouluttajana toimivat vain alan huippuosaajat. Kouluttajilla on pitkä kokemus koulutustehtävistä. Mixtum on koulutusyrityksenä ollut olemassa jo 20 vuotta!
 • Laadukas koulutus ja tyytyväiset kurssilaiset. Hyvä palaute on koulutustemme lähtökohta!
 • Erittäin edullinen hinta. Vertaa vaikka itse!
 • Etäkoulutuksiin voi osallistua helposti ja turvallisesti mistä paikasta tahansa – vaikka kotoa käsin! Ei matkustus- tai majoituskuluja.
 • Minimiosallistujamäärää on vain 3 henkilöä per kurssi. Haluamme kurssien toteutuvan, vaikka sitten pienemmälläkin ryhmällä!
 • Pienryhmäkoulutus on tehokas oppimismuoto. Omille kysymyksille on tilaa ja kouluttaja voi kertoa juuri niistä asioista, jotka ovat itselle tärkeitä.
 • Livenä pidetyssä etäkoulutuksessa opettaja on apunasi koko ajan – toisin, kuin ennalta nauhoitetuissa verkkokursseissa.
 • Velhon käsikirja kuuluu kaikkien velhon kurssien hintaan mukaan ja siitä on hyötyä myös koulutuksen jälkeen! Arvo n. 36 €. Etäkoulutuksissa saat tämän kattavan oppaan PDF-muotoisena.
 • Kurssin jälkeen saat kurssitodistuksen! Etäkoulutuksissa todistus lähetetään sähköisesti (PDF) kurssin jälkeen.

Adobe Illustrator -kurssi joko lähikoulutuksena tai etäkoulutuksena

Mixtum velho-sensei

Tiesitkö, että tämäkin koulutus voidaan järjestää sekä velhon etäkoulutuksena (livenä tapahtuva verkkokoulutus), paikan päällä avoimena velhon lähikoulutuksena (perinteinen luokkahuonekoulutus) sekä joko etäyhteydellä järjestettynä tai paikan päällä (esimerkiksi asiakkaan omissa tiloissa) pidettynä henkilökohtaisena konsultointina.

Kaikki Mixtumin lähi- ja etäkoulutukset ovat sisällöltään samanlaisia, mutta etänä pidetty verkkokoulutus tapahtuu luonnollisesti etänä verkon välityksellä. Etäkoulutuksessa sinun ei tarvitse matkustaa koulutuspaikalle, vaan voit osallistua mistä tahansa verkon välityksellä. Sekä lähikoulutuksissa että etäkoulutuksissa on sama kouluttaja, sama harjoitusmateriaali ja molemmista saat koulutuksen päätteeksi myös kurssitodistuksen.

Huomaathan, että Korona-tilanteen takia kaikki vuoden 2023 koulutukset järjestetään pääsääntöisesti etänä. Jos haluat mieluummin kouluttajan fyysisesti paikan päälle, suosittelemme tiedustelemaan henkilökohtaista konsultointia, esimerkiksi omassa työpisteessä järjestettynä. Lisäksi, jos olet kiinnostunut tietystä koulutusaiheesta mutta kurssikalenteristamme ei löydy tällaista aihetta, olethan yhteydessä meihin niin pyrimme järjestämään sellaisen!

Katso mitä muut ovat sanoneet Adobe Illustrator -koulutuksesta

Lisää palautteita löydät täältä.

 • Adobe Illustrator -kurssin tahti oli sopiva ja opetustyyli perusteellinen. Tulen varmasti suosittelemaan Mixtumin kursseja kollegoilleni!

  -Hanna Vanhanen, Huhtamäki Foodservice Finland Oy / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

 • Kattava, oikein hyvä ja mielenkiintoinen Adobe Illustrator -etäkoulutus! Oli helppo pysyä mukana ja tavittaessa oli mahdollisuus saada myös henkilökohtaista apua ruudunjaon kautta. Kurssinvetäjä oli asiantunteva ja mukava, omasi selkeän opetustyylin. Illustrator ei tunnu enää lainkaa niin pelottavalta.

  -Neelia Ahlskog, Kiwa Inspecta / Adobe Illustrator -velhon peruskurssin etäkoulutus

 • Perusteellinen Adobe Illustrator-ohjelman esittely ja läpikäyminen, täysi ummikkokin pääsi hyvin perille ohjelman perusteista. Pasi Kainulainen on hyvä opettaja! Pienryhmässä sai hyvin myös henkilökohtaista opastusta.

  -Mari Komulainen , Olvi Oyj / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

 • Käytännönläheinen Illustrator-kurssi, ei tuntenut oloaan tyhmäksi, vaikka välillä ei ihan ekalla kerralla onnistunut!

  -Opiskelija / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

 • Mieletön ohjelma, mielettömästi mahdollisuuksia. Illustratorin jatko-opiskelu itsestä kiinni. Nyt rohkeutta testata enemmän. Ihanaa kun pieni ryhmä.

  -Opiskelija / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

 • Kouluttaja oli todella hyvä ja opetti asiantuntevasti Illustrator-ohjelman käyttöön. Pasi kuunteli toiveitamme ja auttoi ongelmakohdissa. Itselläni ei ole mitään parannusehdotuksia.

  -Ada Lahtinen , DSV Road Oy / Adobe Illustrator -velhon peruskurssin etäkoulutus

 • Adobe Illustrator -koulutus oli todella onnistunut! Saimme kollegan kanssa yksityisopetusta, kun muut olivat peruneet lähiopetuksen koronan vuoksi. Saimme todella hyvää harjoitusta ja koko ohjelma aukesi itselleni aivan uudella tavalla. Kouluttaja oli todella mukava ja asiantunteva, ja uskoisin että hän perehdytti meidän juuri oikeisiin asioihin. Osallistun todennäköisesti myös jatkokurssille jossain kohtaa. Koulutuksen puitteet olivat myös kunnossa parkkitilasta lähtien.

  -Taru Lainela, Ramirent Finland Oy / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

 • Vaikka olen käyttänyt ohjelmaa jo liki 8 vuotta (pohjana CorelDraw/Inkscape käyttö), tuli todella paljon hyvää nippeliä ja nappelia, oikoteitä ja ulottuvuuksia joita ei omin päin olisi tuurillakaan löytänyt. En ole videoista oppija joten tämä oli ihan loistava Illustrator-kurssi!

  -Minna Talvilahti , T-Drill Oy / Adobe Illustrator perusteet -velhon etäkurssi

 • Adobe Illustrator-kurssi oli todella hyvä! Kouluttaja, Pasi Kainulainen, oli kiitettävän kärsivällinen ja jaksoi selittää rauhallisesti asioita uudelleen. Tahti oli sopiva ja kurssilta sai hyvän perustan ohjelman käyttöä varten. Erittäin hyvä hinta/laatusuhde! Lämmin kiitos kouluttajalle!!

  -Tarja Udd, Lääketeollisuus ry. / Adobe Illustrator -velhon peruskurssi

 • Adobe Illustrator -koulutusryhmä oli pieni ja saimme todella yksilöllistä ohjausta ja opetusta. Teknisesti etäkoulutuksen systeemit toimivat hyvin ja koulutuksen aiheeseen (illustratoriin) perehdyttiin huolellisesti, saimme vankat perusteet ohjelman käyttämiseen. Kurssin mukana tuleva velhon käsikirja on loistava apu jatkossa, kun kaikki näppäinkomennot eivät vielä jääneet aktiivimuistiin. Koin kurssilla useita ahaa-elämyksiä, kun ymmärsin, miten jotkut muodot/asiat tehdään Illustratorissa. Myös se oli erinomaista, että heti alkuun tallensimme tietyt työkalut ja paneelit: niistä on jatkossa paljon hyötyä kun ohjelmaa käyttää. Nyt pitäisikin vain päästä käyttämään sitä mahdollisimman paljon, että tuoreet opit pysyisivät mielessä. Voin todella suositella kurssia!

  -Heidi Kurvinen , Pohjanmaan hyvinvointialue / Adobe Illustrator velhon perusteet etäkoulutus

Adobe Illustrator -velhon kurssin kuvaus

Adobe Illustrator on täyttä taikaa. Miljoonat graafiset suunnittelijat ja taiteilijat luovat sen avulla kaikkea logoista tuotepakkauksiin tai kirjan kuvituksista ulkomainoksiin. Adobe Illustratorin avulla on mahdollista luoda vektorigrafiikkaa oikeastaan mitä tahansa tarkoitusta varten: kuvakkeet verkkosivuilla, animaation grafiikat, perinteiset esitteet, mainokset, logot, lehdet, katalogit, käyntikortit, julisteet jne. kuten ohjelman nimi jo viittaa, Illustrator sopii erityisen hyvin kaikenlaiseen kuvittamiseen, kuten hahmojen, muotojen ja piirrosten tekemiseen. Valmiit grafiikat voidaan viedä sekä verkkoon että painoon ja ohjelmalla voidaan myös luoda näyttäviä graafeja ja tilastoja vaikkapa video- ja Powerpoint-presentaatioihin. Adobe Illustrator on erittäin monipuolinen kuvitussovellus, jota voidaan hyödyntää piirtämisessä, kuvittamisessa, graafisessa suunnitelussa, pakkaussuunnittelussa ja ylipäänsä kaikenlaisten näyttävien grafiikoiden ja mainosten luomisessa. Adobe Illustrator -koulutus sopiikin monipuolisuutensa takia kaikille mainonnasta, markkinoinnista, kuvittamisesta ja grafiikasta kiinnostuneille henkilöille sekä innokkaille harrastajille!

Adobe Illustrator sisältää suorastaan valtavan määrän erilaisia piirtotyökaluja, joilla voit piirtää ja muuntaa kaikkea yksinkertaisista muodoista ja viivoista aina logoihin, kuvakkeisiin ja muihin laajempiin grafiikoihin. Illustratorin muodot ovat itsessään vektoripohjaisia, joten niitä voi pienentää pienelle ruudulle sopivaksi (esimerkiksi mobiilinäytöt) tai vastaavasti suurentaa liki mihin tahansa kokoon (mainostaulut, ikkunateippaukset jne.) ja ne näyttävät aina teräviltä ja kauniilta. Tai vaikka käsittelet perinteisten...

Lue lisää Adobe Illustrator -koulutusaiheen omalta sivulta

Adobe Illustrator -velhon kurssin sisältö

 • Kurssilla tutustutaan yleisesti vektorigrafiikkaan ja sen luomiseen Adobe Illustrator -ohjelmalla
 • Illustrator-kurssin aikana käydään läpi mm. kuvittaminenpiirtäminen, värittäminen ja ylipäänsä omien grafiikoiden luominen ja muokkaaminen
 • Lisäksi tutustutaan jonkin verran kuvatehosteisiin ja muihin edistyneisiin ominaisuuksiin
 • Illustrator-kurssilla näytetään miten Adobe Illustratorilla tuotettu materiaali viedään Adoben muihin sovelluksiin
 • Opit tuottamaan sisältöä sekä verkkoon että painokäyttöön
 • Illustrator-kurssi ei vaadi aikaisempaa kokemusta vektorigrafiikasta tai Illustrator-sovelluksen käytöstä
 • Adobe Illustrator -koulutus sopii erinomaisesti esimerkiksi graafisille suunnittelijoille, pakkaussuunnittelijoille, kuvittajille, myynnin tai markkinoinnin parissa työskenteleville ja muille innokkaille harrastajille.

Adobe Illustrator CC 2020 velhon käsikirja

sisältyy kurssin hintaan mukaan! (arvo 31,00 €)

Lue lisää

Adobe Illustrator -velhon kurssin ohjelmarunko

Adobe Illustrator -velho

Pienet muutokset ohjelmarungossa ovat aina mahdollisia. Lopulliseen kurssirunkoon vaikuttavat muun muassa kurssilaisten lähtötaso ja toiveet kurssin sisällön suhteen.

Päivä 1:

 • Illustratorin käyttöliittymä, paneelit ja työkalut
 • Ohjelman asetukset ja värinhallinnan asetukset
 • Demoja ja esimerkkejä ohjelman käyttökohteista
 • Dokumenttien luominen ja hallinta
 • Artboardien hallinta
 • Vektorigrafiikan perusteet (pikselit vs vektorit)
 • Illustratorin peruspiirtotyökalujen käyttö (muodot, viivat jne.)
 • Värien luominen ja värittäminen
 • Teksti, typografia ja tekstin muuntaminen vektorigrafiikaksi
 • Elementtien ryhmitykset ja tasaukset
 • Tasojen käyttö

Päivä 2:

 • Piirtoharjoittelua ja erilaisia piirtotekniikoita
 • Tasojen taitava hyödyntäminen piirtämisessä
 • Tehosteet ja suotimet
 • Paljon erilaisia harjoituksia
 • Aineiston julkaiseminen eri käyttökohteisiin (AI, PDF, SVG, EPS jne.)
 • Bittikarttakuvan vektoroiminen
 • Pathfinder ja kuvioiden muotojen luominen (tai muut vastaavat asiat kurssilaisten toiveiden mukaisesti)
 • Grafiikkatyylit, kuviotäytöt, symbolit (tai muut vastaavat asiat kurssilaisten toiveiden mukaisesti)
 • Viimeiset Adobe Illustrator-vinkit. Miten tästä omin avuin eteenpäin?
Adobe Illustrator -harjoittelija
Koulutus kuuluu kategorioihin

Hae ja rajaa velhon avoimia kursseja

Avaa/sulje suodattimet

Muuta kortteja isommaksi, jos haluat nähdä enemmän tietoa kursseista.

Hae kurssia

Suodata kursseja

Järjestä löytyneet kurssit

 • 4 kurssia per sivu
 • 8 kurssia per sivu
 • 20 kurssia per sivu
 • Näytä kaikki
 • Ajankohdan mukaan, uusin ensin
 • Ajankohdan mukaan, vanhin ensin
 • Hinnan mukaan, halvin ensin
 • Hinnan mukaan, kallein ensin
 • Nimen mukaan (A-Z)
 • Nimen mukaan (Z-A)