Top

Adobe Animate velhon peruskurssi 29.2 – 1.3.2024 (Etäkoulutus) (Etätarjous)

Helmi- ja maaliskuun taitteessa 2024 etänä järjestettävä Adobe Animate -velhon peruskurssi sopii kaikille animaatiosta, animoinnista ja liikegrafiikasta kiinnostuneille henkilöille. Tämä etäkoulutus järjestetään live-koulutuksena siten, että voit osallistua kurssille vaikkapa kotoa käsin, kunhan sinulla on tietokone ja nettiyhteys käytössäsi. Etäkurssi on muuten samanlainen, kuin perinteisesti luokkahuoneessa pidettävä Animate-peruskoulutus. Tällä kurssilla opit tuottamaan omaa grafiikkaa Adobe Animaten avulla ja animoimaan sitä monipuolisesti. Opit viemään valmiit animaatiot verkkosivuille HTML5-muotoisena, videona tai GIF-animaationa. Opit myös julkaisemaan  animaatiot some-kanaville, kuten vaikkapa YouTube- tai Facebook-palveluihin. Käytössämme on uusin Adobe Animate CC 2024 -versio, mutta koulutus sopii myös vanhempia versioita käyttäville.

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Valitettavasti tälle kurssille ei voi enää osallistua!

Adobe Animate-kurssin perustiedot

 • Kurssin nimi: Adobe Animate velhon peruskurssi 29.2 – 1.3.2024
 • Koulutusmuoto: Etäkoulutus (järjestetään livenä verkon välityksellä)
 • Kesto: 2 päivää
 • Kouluttaja: Pasi Kainulainen
 • Päiväohjelma: klo. 9:00-15:45
 • Hinta: 649 € + alv (Etätarjous) (norm.1090 € + alv)
 • Kurssin varaustilanne: Tämä kurssi on jo pidetty eikä sille voi enää osallistua
 • Kurssin järjestäjä: Mixtum
 • Koulutuspaikka: Etäkoulutukseen voi osallistua mistä vain, kunhan sinulla on sopiva päätelaite ja nettiyhteys.
 • Koulutuspaikka:
 • Lisätietoja: Tarvittavat laitteet ja välineeet ym.

9 hyvää syytä osallistua

 • Kouluttajana toimivat vain alan huippuosaajat. Kouluttajilla on pitkä kokemus koulutustehtävistä. Mixtum on koulutusyrityksenä ollut olemassa jo 20 vuotta!
 • Laadukas koulutus ja tyytyväiset kurssilaiset. Hyvä palaute on koulutustemme lähtökohta!
 • Erittäin edullinen hinta. Vertaa vaikka itse!
 • Etäkoulutuksiin voi osallistua helposti ja turvallisesti mistä paikasta tahansa – vaikka kotoa käsin! Ei matkustus- tai majoituskuluja.
 • Minimiosallistujamäärää on vain 3 henkilöä per kurssi. Haluamme kurssien toteutuvan, vaikka sitten pienemmälläkin ryhmällä!
 • Pienryhmäkoulutus on tehokas oppimismuoto. Omille kysymyksille on tilaa ja kouluttaja voi kertoa juuri niistä asioista, jotka ovat itselle tärkeitä.
 • Livenä pidetyssä etäkoulutuksessa opettaja on apunasi koko ajan – toisin, kuin ennalta nauhoitetuissa verkkokursseissa.
 • Velhon käsikirja kuuluu kaikkien velhon kurssien hintaan mukaan ja siitä on hyötyä myös koulutuksen jälkeen! Arvo n. 36 €. Etäkoulutuksissa saat tämän kattavan oppaan PDF-muotoisena.
 • Kurssin jälkeen saat kurssitodistuksen! Etäkoulutuksissa todistus lähetetään sähköisesti (PDF) kurssin jälkeen.

Valitettavasti tälle kurssille ei voi enää osallistua!

Adobe Animate -kurssi joko lähikoulutuksena tai etäkoulutuksena

Mixtum velho-sensei

Tiesitkö, että tämäkin koulutus voidaan järjestää sekä velhon etäkoulutuksena (livenä tapahtuva verkkokoulutus), paikan päällä avoimena velhon lähikoulutuksena (perinteinen luokkahuonekoulutus) sekä joko etäyhteydellä järjestettynä tai paikan päällä (esimerkiksi asiakkaan omissa tiloissa) pidettynä henkilökohtaisena konsultointina.

Kaikki Mixtumin lähi- ja etäkoulutukset ovat sisällöltään samanlaisia, mutta etänä pidetty verkkokoulutus tapahtuu luonnollisesti etänä verkon välityksellä. Etäkoulutuksessa sinun ei tarvitse matkustaa koulutuspaikalle, vaan voit osallistua mistä tahansa verkon välityksellä. Sekä lähikoulutuksissa että etäkoulutuksissa on sama kouluttaja, sama harjoitusmateriaali ja molemmista saat koulutuksen päätteeksi myös kurssitodistuksen.

Huomaathan, että Korona-tilanteen takia kaikki vuoden 2023 koulutukset järjestetään pääsääntöisesti etänä. Jos haluat mieluummin kouluttajan fyysisesti paikan päälle, suosittelemme tiedustelemaan henkilökohtaista konsultointia, esimerkiksi omassa työpisteessä järjestettynä. Lisäksi, jos olet kiinnostunut tietystä koulutusaiheesta mutta kurssikalenteristamme ei löydy tällaista aihetta, olethan yhteydessä meihin niin pyrimme järjestämään sellaisen!

Katso mitä muut ovat sanoneet Adobe Animate -koulutuksesta

Lisää palautteita löydät täältä.

 • Kurssilla käsiteltiin juuri oikeita asioita oikeassa järjestyksessä ja käytännönläheisesti kokeillen ja harjoitellen. Ihan luxusta ; ). Suosittelen ja mielelläni osallistuisin Mixtumin kursseille jatkossakin. Kurssipaikan sijainti oli loistava – metrolla melkein suoraan etuovelle ja hyvästä ohjeistuksesta vielä plussaa. Näin ei paikkakuntalainen arvosti kovasti! Nyt ei muutakun treenaamaan käsikirja kainalossa!

  -Tuire Laine, Mainostoimisto Hurraa Oy / Adobe Animate -velhon peruskurssi

 • Adobe Animate -koulutus oli todella hyvä ja oma työskentely ja opiskelu kouluttajan (Pasi Kainulainen) kanssa sujui todella hyvin. Koulutus oli sen verran hyvin suunniteltu ja toteutettu, että en keksi siihen enää mitään parannettavaa.

 • Paljon asiaa ja tietoa lyhyessä ajassa. Pasi Kainulainen on erittäin pätevä kouluttaja! Kannattaa osallistua Velhon kursseille!

  -Inkeri Sormunen, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu / Adobe Edge Animate -velhon peruskurssi

 • Hyvä hinta-laatusuhde! Asiansa osaava kouluttaja!

  -Suvi Lundström

 • Adobe Animate -kurssi oli todella onnistunut! Opin paljon uutta, jota tulen hyödyntämään omissa työtehtävissä jatkossa. Ohjelmaa oli helppo lähestyä, koska kurssilla opetetut kohdat käytiin todella selkeästi läpi. Pasi Kainulainen oli kouluttajana kannustava ja hänellä on intohimoinen asenne ohjelmaan ja opetukseen. Kurssilla oli rento ja hauska ilmapiiri. Kurssilla otettiin hyvin huomioon kaikkien toiveet ja käytiin niihin liittyviä asioita läpi.

  -Varpu Kangas / Adobe Animate -velhon peruskurssi

 • Parasta Adobe Animate -kurssilla oli kouluttajan aito innostus opetettavaan aiheeseen! Kahden päivän aikana ehti oppia yllättävän paljon, mutta samalla syttyi palava tarve opetella kaikkea lisää.

  -Roosa Tähkiö / Adobe Animate -velhon peruskurssi

 • Erittäin hyvä hinta/laatusuhde! Lämmin kiitos kouluttajalle!!

  -Opiskelija, Adobe Flash -koulutus, SLK-Instituutti

 • Olen ehtinyt tavata aika monta kouluttajaa ja sinä olet ollut ehdottomasti paras. Rauhallinen, selkeä tapasi kouluttaa on erinomainen. Lämpimät kiitokset!

  -Helena Paulasto, viestintäkonsultti, toimitusjohtaja, Dreamweaver ja Flash -koulutukset

 • Todistuksesta plussaa!

  -Opiskelija / Adobe Edge Animate -velhon peruskurssi

 • Tuhti paketti asiaa! Pää oli koulutuksen jälkeen ihan pyörällä, kun asiaa tuli sen verran paljon. Onneksi saimme kirjallisen materiaalin tukemaan muistia. Kouluttaja (Pasi Kainulainen) oli selkeä ja tosi hyvä!

  -Johanna Luumi, Järvenpään seurakunta / Adobe Animate -yksityiskurssin etäkoulutus

Adobe Animate -velhon kurssin kuvaus

Adobe Animate on hauska ja monipuollinen animointisovellus, jonka avulla voi animoida lähes mitä tahansa ja julkaista valmiit esitykset moneen erilaiseen muotoon. Voit suunnitella ja piirtää grafiikan suoraan ohjelman sisällä tai tuoda muissa ohjelmistoissa tuotettua valmista grafiikkaa. Tämän jälkeen kuvista ja piirroksista voidaan luoda bannerimainoksia, some-mainoksia ja muita animoituja mainosesityksiä, hahmoanimaatioita, introja, taiteellisia esityksiä tai jopa vuorovaikutteisia esityksiä. Valmiit animaatiot voidaan julkaista Adobe Animaten avulla moneen eri alustaan ja animaatioita voidaan katsella sekä tietokoneiden, tablet-laitteiden, mobiililaitteiden kuin myös sosiaalisen median kautta. Adobe Animate perusteet -koulutus sopii ohjelman monipuolisuutensa takia kaikille piirrosgrafiikasta, animoinnista ja julkaisusta kiinnostuneille henkilöille ja innokkaille harrastajille!

Adobe Animate on käytännössä uudelleensyntynyt Adobe Flash Professional, joka on päivitetty kaikin puolin tälle vuosikymmenelle ja nykyisiä tarpeita varten. Adobe Animate sisältää lukuisia uudistuksia vanhempaan Flash-teknologiaan nähden. Adobe Animatella luodut animaatiot voivat olla responsiivisia ja ne voidaan viedä sellaisenaan verkkosivuille HTML5-, JavaScript- ja WebGL-julkaisumuotojen avulla. HTML5-muotoisen julkaisun myötä Adobe Animatella luodut responsiiviset sisällöt voidaan katsella natiivisti kaikilla nykyajan kosketusnäyttölaitteilla, kuten...

Lue lisää Adobe Animate -koulutusaiheen omalta sivulta

Adobe Animate -velhon kurssin sisältö

 • Tavoitteena on perehdyttää kurssilaiset Adobe Animate -ohjelman ominaisuuksiin ja antaa perusvalmiudet ohjelman käytölle.
 • Kurssilla suunnitellaan ja toteutetaan omaa grafiikkaa, harjoitellaan animoimista tutustutaan omien esitysten julkaisemiseen eri käyttötilanteita varten.
 • Kurssilla kerrotaan yleisesti uuden ajan HTML5- ja JavaScript-tekniikoista, niiden mahdollisuuksista ja rajoitteista.
 • Kurssin jälkeen kurssilaiset osaavat suunnitella ja toteuttaa omia animaatioita ja muita julkaisuja sekä julkaista ne esimerkiksi HTML-muotoisena verkkosivuille tai viedä videotiedostomuotoon.
 • Kurssin kohderyhmä: animoijat, graafiset suunnittelijat, web designerit sekä muut erityisesti mainonnan, markkinoinnin tai viestinnän parissa työskentelevät henkilöt. Ylipäänsä kurssi sopii kaikille animoimisesta kiinnostuneille ammattilaisille ja harrastajille!
 • Kurssilaisilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta opetettavasta aiheesta tai ohjelmasta. Normaali tietokoneen käyttötaito riittää.

Adobe Animate CC 2020 -velhon käsikirja

sisältyy kurssin hintaan mukaan! (arvo 31,00 €)

Lue lisää

Adobe Animate -velhon kurssin ohjelmarunko

Adobe Animate -velho

Pienet muutokset ohjelmarungossa ovat aina mahdollisia. Lopulliseen kurssirunkoon vaikuttavat muun muassa kurssilaisten lähtötaso ja toiveet kurssin sisällön suhteen.

Koulutuspäivä 1:

 • Animate-ohjelmaan tutustuminen, ominaisuudet, käyttöliittymä ja paneelit
 • Erilaiset julkaisumuodot: Flash, HTML5, JavaScript, WebGL, AIR jne.
 • Omien esityksien suunnittelu ja alkuvalmistelut
 • Grafiikan ja muun sisällön tuottaminen omia esityksiä varten
 • Monipuolisesti esimerkkejä piirtotyökaluista ja piirtotekniikoista
 • Animoinnin perusteet ja animointiharjoituksia
 • Ulkoisten media-elementtien hyödyntäminen omissa animaatioissa

Koulutuspäivä 2:

 • Edistyneempi animaatioiden luominen, lisää tekniikoita
 • Animointiharjoittelua: mainosbannerit, tarinankerronta jne
 • Vuorovaikutteisuuden lisääminen ja JavaScript-tekniikat
 • Animaatioiden ja esitysten julkaiseminen eri käyttötilanteisiin
 • Lisäasetukset ja hienosäädöt: videojulkaisu, responsiivisuus yms.
 • Animate-tiedostojen vieminen muihin ohjelmiin ja alustoihin
 • Kysymyksiä ja miten tästä eteenpäin?
Adobe Animate -harjoittelija
Koulutus kuuluu kategorioihin

Valitettavasti tälle kurssille ei voi enää osallistua!

Hae ja rajaa velhon avoimia kursseja

Avaa/sulje suodattimet

Muuta kortteja isommaksi, jos haluat nähdä enemmän tietoa kursseista.

Hae kurssia

Suodata kursseja

Järjestä löytyneet kurssit

 • 4 kurssia per sivu
 • 8 kurssia per sivu
 • 20 kurssia per sivu
 • Näytä kaikki
 • Ajankohdan mukaan, uusin ensin
 • Ajankohdan mukaan, vanhin ensin
 • Hinnan mukaan, halvin ensin
 • Hinnan mukaan, kallein ensin
 • Nimen mukaan (A-Z)
 • Nimen mukaan (Z-A)