Top

Adobe After Effects velhon peruskurssi 21-22.3.2024 (Etäkoulutus) (Etätarjous)

Maaliskuussa 2024 etänä järjestettävä Adobe After Effects -velhon peruskurssi tarjoaa tuhdin paketin kaikille tehostetuotannosta ja animaatiosta kiinnostuneille henkilöille. Livenä toteutettava etäkurssi järjestetään siten, että voit osallistua kurssille vaikkapa kotoa käsin, kunhan sinulla on tietokone ja nettiyhteys käytössäsi. Etäkurssi on muuten samanlainen, kuin perinteisesti luokkahuoneessa pidettävä peruskoulutus. After Effects -koulutus on tuhti paketti, joka sopii hyvin animaatiosta ja tehostetuotannosta kiinnostuneille henkilölle, jotka haluavat ottaa tämän erittäin monipuolisen sovelluksen tehokkaasti haltuun. Opit käyttämään After Effects -sovellusta ja luomaan sen avulla esimerkiksi mainoksia, introja ja muita videoesityksiä ja julkaisemaan ne eri tarkoituksiin. Kurssi sopii hyvin myös Adobe Premiere Pro -ohjelmaa käyttäville henkilöille, jotka haluavat lisätä animaatioita, säätöjä, korjauksia ja tehosteita omiin Premiere-videoprojekteihin. Käytössämme on uusin Adobe After Effects CC 2024 -versio, mutta koulutus sopii myös vanhempia After Effects -versioita käyttäville.

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Valitettavasti tälle kurssille ei voi enää osallistua!

Adobe After Effects-kurssin perustiedot

 • Kurssin nimi: Adobe After Effects velhon peruskurssi 21-22.3.2024
 • Koulutusmuoto: Etäkoulutus (järjestetään livenä verkon välityksellä)
 • Kesto: 2 päivää
 • Kouluttaja: Pasi Kainulainen
 • Päiväohjelma: klo. 9:00-15:45
 • Hinta: 649 € + alv (Etätarjous) (norm.1090 € + alv)
 • Kurssin varaustilanne: Tämä kurssi on jo pidetty eikä sille voi enää osallistua
 • Kurssin järjestäjä: Mixtum
 • Koulutuspaikka: Etäkoulutukseen voi osallistua mistä vain, kunhan sinulla on sopiva päätelaite ja nettiyhteys.
 • Koulutuspaikka:
 • Lisätietoja: Tarvittavat laitteet ja välineeet ym.

9 hyvää syytä osallistua

 • Kouluttajana toimivat vain alan huippuosaajat. Kouluttajilla on pitkä kokemus koulutustehtävistä. Mixtum on koulutusyrityksenä ollut olemassa jo 20 vuotta!
 • Laadukas koulutus ja tyytyväiset kurssilaiset. Hyvä palaute on koulutustemme lähtökohta!
 • Erittäin edullinen hinta. Vertaa vaikka itse!
 • Etäkoulutuksiin voi osallistua helposti ja turvallisesti mistä paikasta tahansa – vaikka kotoa käsin! Ei matkustus- tai majoituskuluja.
 • Minimiosallistujamäärää on vain 3 henkilöä per kurssi. Haluamme kurssien toteutuvan, vaikka sitten pienemmälläkin ryhmällä!
 • Pienryhmäkoulutus on tehokas oppimismuoto. Omille kysymyksille on tilaa ja kouluttaja voi kertoa juuri niistä asioista, jotka ovat itselle tärkeitä.
 • Livenä pidetyssä etäkoulutuksessa opettaja on apunasi koko ajan – toisin, kuin ennalta nauhoitetuissa verkkokursseissa.
 • Velhon käsikirja kuuluu kaikkien velhon kurssien hintaan mukaan ja siitä on hyötyä myös koulutuksen jälkeen! Arvo n. 36 €. Etäkoulutuksissa saat tämän kattavan oppaan PDF-muotoisena.
 • Kurssin jälkeen saat kurssitodistuksen! Etäkoulutuksissa todistus lähetetään sähköisesti (PDF) kurssin jälkeen.

Valitettavasti tälle kurssille ei voi enää osallistua!

Adobe After Effects -kurssi joko lähikoulutuksena tai etäkoulutuksena

Mixtum velho-sensei

Tiesitkö, että tämäkin koulutus voidaan järjestää sekä velhon etäkoulutuksena (livenä tapahtuva verkkokoulutus), paikan päällä avoimena velhon lähikoulutuksena (perinteinen luokkahuonekoulutus) sekä joko etäyhteydellä järjestettynä tai paikan päällä (esimerkiksi asiakkaan omissa tiloissa) pidettynä henkilökohtaisena konsultointina.

Kaikki Mixtumin lähi- ja etäkoulutukset ovat sisällöltään samanlaisia, mutta etänä pidetty verkkokoulutus tapahtuu luonnollisesti etänä verkon välityksellä. Etäkoulutuksessa sinun ei tarvitse matkustaa koulutuspaikalle, vaan voit osallistua mistä tahansa verkon välityksellä. Sekä lähikoulutuksissa että etäkoulutuksissa on sama kouluttaja, sama harjoitusmateriaali ja molemmista saat koulutuksen päätteeksi myös kurssitodistuksen.

Huomaathan, että Korona-tilanteen takia kaikki vuoden 2023 koulutukset järjestetään pääsääntöisesti etänä. Jos haluat mieluummin kouluttajan fyysisesti paikan päälle, suosittelemme tiedustelemaan henkilökohtaista konsultointia, esimerkiksi omassa työpisteessä järjestettynä. Lisäksi, jos olet kiinnostunut tietystä koulutusaiheesta mutta kurssikalenteristamme ei löydy tällaista aihetta, olethan yhteydessä meihin niin pyrimme järjestämään sellaisen!

Katso mitä muut ovat sanoneet Adobe After Effects -koulutuksesta

Lisää palautteita löydät täältä.

 • Parasta Adobe After Effects -etäkoulutuksessa oli se, että opin ohjelman toimintaperiaatteen. Tämä ei ole ollut itsestään selvyys kaikkien kouluttajien kohdalla muita ohjelmia opiskellessa. Huomasi että kouluttajalla (Pasi Kainulainen) oli vahva osaaminen ja intohimo asiaansa, mikä oli tosi hyvä juttu!

  -Nina Tuomela, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, XAMK / Adobe After Effects -velhon peruskurssin etäkoulutus

 • Kaikenkaikkiaan todella hyvä After Effects -koulutus! Tosi tiivis paketti kahteen päivään, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin itsenäisesti. Suuri plussa koulutusmateriaalista, erityisesti käsikirjasta. Kiitos!

  -Essi Rantanen , Telegraafi Oy / Adobe After Effects -velhon peruskurssin etäkoulutus

 • Koulutus oli erittäin onnistunut ja jokaisen euron arvoinen. Kouluttajana toimineen Pasi Kainulaisen laaja-alainen työelämäosaaminen näkyi kurssin sisällössä, mikä antaa erittäin hyvän pohjan hyödyntää opittuja asioita omassa työssäni, toisin kuin ns. perinteisten koulutustahojen koulutukset, jotka kokemusteni mukaan eivät niinkään pohjaa tämän hetkiseen työelämään. Lisäksi Pasi on erittäin selkeä ja innostava kouluttaja. Koulutus järjestettiin etänä zoom-yhteyden kautta pienelle ryhmälle. Järjestely oli toimiva, sillä näin pystyi tekemään harjoitukset omalla työkoneella ja samalla räätälöimään ohjelmiston toiminnot niin, että ne säilyvät käytössä jatkossakin. Samalla harjoitukset säilyvät omalla koneella ja niihin pystyy palaamaan myöhemminkin. Pieni osallistujamäärä mahdollisti hyvän keskusteluyhteyden kouluttajan kanssa. Lisäksi varsinaiset kurssipäivät jatkuivat yli sovitun aikataulun täydentävällä keskustelulla harjoituksista ja niiden soveltamisesta omiin työtehtäviin.

  , Kulttuuriosuuskunta Komeetta / Adobe After Effects -etäkoulutus

 • Ihan super hyvä Adobe After Effects -koulutus. After Effects ei enää tunnu möröltä. Kiitos paljon!

  -Mia Miiros, Grano Oy / Adobe After Effects -velhon peruskurssin etäkoulutus

 • Olen oikein tyytyväinen parin päivän After Effects -etäkoulutukseen. Enää en pelkää ohjelmaa niin paljon! on mukavampi alkaa säveltämään omia juttuja ja tältä pohjalta uskon, että pystyn tekemään animoituja bannereita ja sisältöä nyt paremminkin. Esim. Maskien käyttö oli sellainen mitä en tiennyt entuudestaan ollenkaan!

  -Tiia Tanni, Trust Creative Society Oy / Adobe After Effects -velhon peruskurssin etäkoulutus

 • Adobe After Effects -koulutus oli aivan huipputasoa. Ainoastaan jatkokurssille syntyi kiinnostusta täydellisen peruskurssin jälkeen. Pasi Kainulainen on varmasti Suomen paras opettaja (nm. kokemusta on)!

 • Aivan SUPER – KIITOS! Opetus oli todella taitavaa osaamista, selkeää, loogista ja otettiin hienosti huomioon kurssilaisten taso opetettavan ohjelman suhteen. Yhteydet ja järjestelyt oli hyvin järjestetty ja etäopetus toimi erinomaisesti!

  -Maritta Saarimäki , Sanoma Media Finland Oy / Adobe After Effects -velhon perurskurssin etäkoulutus

 • Kiitos kouluttajalle (Pasi Kainulainen). Adobe After Effects -kurssin sisältö oli hyvin suunniteltu ja kouluttaja oli selkeä ja asiantunteva. Koulutusaineisto oli kattava ja monipuolinen. Tätä voi suositella ohjelmiston perusteista kiinostuneille!

  -Marita Jylhä, Koulutuskuntayhtymä OSAO / Adobe After Effects -velhon peruskurssin etäkoulutus

 • Selkeä, hyvin jäsennelty koulutuspaketti Adobe After Effects -ohjelman ominaisuuksista, työkaluista, toimintalogiikasta ja peruskäytöstä. Tästä on hyvä jatkaa!

  -Mika Hanski, Triolab Oy / Adobe After Effects perusteet -velhon etäkurssi

 • Erinomainen Adobe After Effects -kurssi! Kouluttaja, Pasi Kainulainen, oli todella mukava, taitava ja hyvä opettamaan.

  -Sami Kohvakka, Fujitsu Finland / Adobe After Effects -velhon peruskurssi

Adobe After Effects -velhon kurssin kuvaus

Liikkuvan kuvan, liikegrafiikan ja animaatiotehosteiden merkitys kasvaa koko ajan samalla, kun kuluttajat ovat entistä vaativampia ja koko viestintäkenttä ja viestinnän sisältö muuttuu monipuolisemmaksi, monikanavaisemmaksi ja laadukkammaksi. Adobe After Effects -koulutus sopii kaikille videosta, animaatiosta ja tehostetuotannosta kiinnostuneille henkilöille. Opit suunnittelemaan ja toteuttamaan omia näyttäviä animaatioita, introja, kompositioita ja visuaalisia tehosteita joko sellaisenaan tai osana esimerkiksi laajempaa Adobe Premiere Pro -videoesitystä. After Effects -sovelluksen avulla liki kaikki on mahdollista: voit käsitellä mitä tahansa ideaa ja laittaa sen liikkumaan tai muuten animoitumaan! After Effects soveltuukin mainosti esimerkiksi videointrojen tai yritys-, mainos- ja tuote-esittelyvideoiden ja näyttävien erikoistehosteiden toteuttamiseen.

Adobe After Effects on liikkuvan kuvan ammattimainen monitoimityökalu, jonka avulla suunnittelet ja toteutat liikegrafiikkaa ja animaatiota, visuaalisesti näyttäviä tehosteita ja muita erikoistehosteita omiin videoesityksiin, YouTube-videoihin sekä mainontaan ja markkinointiin niin televisiossa kuin verkossa. On olemassa tuskin mitään, mitä After Effectsillä ei voisi luoda. Perustasolla voit yhdistellä video- ja still-kuvaa, muokata tekstiä ja vektorigrafiikkaa. Parhaimmillaan on mahdollista luoda jopa räjähdyksiä, lumisadetta...

Lue lisää Adobe After Effects -koulutusaiheen omalta sivulta

Adobe After Effects -velhon kurssin sisältö

 • Tavoitteena on perehdyttää kurssilaiset Adobe After Effects -sovelluksen ominaisuuksiin ja antaa perusvalmiudet ohjelman käytölle ja omien videoesitysten toteuttamiseen.
 • Kurssilla perehdytään pääasiassa animointiin ja liikegrafiikkaan, mutta suunnitellaan ja luodaan myös pienimuotoisia tehosteita.
 • Kurssilla opitaan myös muita videon muokkaamiseen, korjaamiseen, tehostamiseen ja parantamiseen liittyviä asioita.
 • Kurssilla voidaan tarpeen vaatiessa kertoa myös kuvauslaitteista ja muista apuvälineistä, joista voi olla hyötyä omissa videotöissä.
 • Kurssin jälkeen kurssilaiset hallitsevat After Effects -sovelluksen käytön ja osaavat tuottaa omaa video- ja tehostemateriaalia.
 • Kurssin kohderyhmä: videon ja liikkuvan kuvan parissa työskentelevät henkilöt, tehostenikkarit, videoeditoijat. Lisäksi kurssi sopii erinomaisesti graafisille suunnittelijoille ja esimerkiksi Photoshop-käyttäjille, jotka haluavat ottaa haltuun myös liikkuvan kuvan. Ylipäänsä kurssi sopii kaikille videotöistä kiinnostuneille ammattilaisille ja harrastajille.
 • Kurssilaisilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta Adobe After Effects -sovelluksesta. Aikaisempi kokemus Adobe Photoshopista, Adobe Premiere Pro:sta tai muusta graafisen puolen, videoeditointisovelluksen tai animointisovelluksen käytöstä on luonnollisesti eduksi.

Adobe After Effects CC 2020 -velhon käsikirja

sisältyy kurssin hintaan mukaan! (arvo 31,00 €)

Lue lisää

Adobe After Effects -velhon kurssin ohjelmarunko

Adobe After Effects -velho

Pienet muutokset ohjelmarungossa ovat aina mahdollisia. Lopulliseen kurssirunkoon vaikuttavat muun muassa kurssilaisten lähtötaso ja toiveet kurssin sisällön suhteen.

Koulutuspäivä 1:

 • After Effects -sovellukseen tutustuminen, ominaisuudet, käyttöliittymä, paneelit ja asetukset
 • Oman projektin perustaminen: komposition luominen ja asetukset
 • Mediaelementtien (videot, kuvat, äänet ym.) tuominen ja sijoittaminen kompositioon
 • Hyvät työtavat ja käytännöt
 • Aikajan (Timeline) käyttö ja tasojen ominaisuuksia
 • Näppäinoikoteitä tehokkaaseen tekemiseen
 • Tekstin luominen ja muokkaaminen
 • Piirtotyökalut ja vektorigrafiikan hallinta
 • Maskaustekniikat
 • Tehosteet

Koulutuspäivä 2:

 • Tarvittaessa kertausta 1. koulutuspäivästä
 • Tehosteet, sekoitustilat ym.
 • Animaation perusteet
 • Paljon animointiharjoittelua ja esimerkkejä
 • Animaatioiden hienosäätö: easing, motion blur, liikeratojen hienosäätö ym.
 • Äänien liittäminen mukaan animaatioihin ja esityksiin
 • Graph-editorin perusteet
 • Esitysten renderöinti ja julkaiseminen
 • Adobe After Effects ja  Adobe Premiere -sovellusten yhteiskäyttö
 • Ajan salliessa ja kurssilaisten toiveista riippuen hieman esim. seuraavista aiheista: lower thirds teksianimaatiot. 3D-animaation perusteet, Motion tracking tms.
 • Miten tästä eteenpäin?
Adobe After Effects -harjoittelija
Koulutus kuuluu kategorioihin

Valitettavasti tälle kurssille ei voi enää osallistua!

Hae ja rajaa velhon avoimia kursseja

Avaa/sulje suodattimet

Muuta kortteja isommaksi, jos haluat nähdä enemmän tietoa kursseista.

Hae kurssia

Suodata kursseja

Järjestä löytyneet kurssit

 • 4 kurssia per sivu
 • 8 kurssia per sivu
 • 20 kurssia per sivu
 • Näytä kaikki
 • Ajankohdan mukaan, uusin ensin
 • Ajankohdan mukaan, vanhin ensin
 • Hinnan mukaan, halvin ensin
 • Hinnan mukaan, kallein ensin
 • Nimen mukaan (A-Z)
 • Nimen mukaan (Z-A)