Top

Kevään 2021 kurssit ja koulutukset edulliseen tarjoushintaan!

07.01.2021 | Kategoriassa: Etäkoulutus Lähikoulutus Velhon-kurssit
Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

Tarjoaamme kaikki kevään 2021 koulutukset ja kurssit tarjoushintaan! Toimi nopeasti ja varaa oma paikkasi koulutukseen. Muista, että paikkoja on vain rajoitetusti!

Keväällä 2020 aloimme tarjoamaan Korona-pandemian myötä etäkoulutusvaihtoehtoja velhon lähikursseista. Etäkoulutukset otettiinkin hyvin vastaan ja kurssilaiset olivat koulutusjärjestelyihimme erittäin tyytyväisiä. Etäkurssien ja hyvän palautteen innoittamana lanseerasimme syksyllä 2020 Super-etätarjouskampanjan, joka oli kovin koulutustarjouksemme koskaan. Nyt kevätkaudella 2021 jatkamme edelleen kovien tarjousten tarjoamista ja osa kevätkauden kursseista on yhä saatavilla tähän samaan Super-edulliseen hintaan!

Huomaa, että kaikki kevään 2021 koulutukset ovat nyt saatavilla tarjoushintaan. Osa etänä järjestettävistä koulutuksista on tarjolla erittäin edullisesti hintaan 545+alv, kun näiden kurssien normaalihinta olisi 890+alv. Tämän lisäksi jatkamme joidenkin aiheiden tarjoamista syksyllä lanseerattuun Super-tarjoushintaan 490+alv.

Toimi nopeasti! Kursseillamme on vain rajoitetusti paikkoja!

Kaikki kevään kurssitarjoukset kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä syyskaudella 2021 palaamme todennäköisimmin takaisin normaalihintoihin.

Kevään 2021 koulutukset pidetään yhä etämuotoisina

Korona-pandemian jatkuessa olemme päätyneet pitämään kaikki kevään avoimet koulutukset etämuotoisina. Etäkoulutukset on otettu erittäin hyvin vastaan ja niitä on jopa toivottu lisää. Järjestimme syksyllä 2020 kyselyn, jossa kyselimme mielenkiintoa etäkursseja kohtaan. Etäkursseista oltiin hyvin kiinnostuneita, vaikka erityisesti tietyissä koulutusaiheissa kannatusta löytyi myös edelleen perinteisiä lähikursseja kohtaan. Korona-tilanteen takia kevään 2021 koulutukset järjestetään joka tapauksessa etämuotoisina.

Jos haluat kouluttajan fyysisesti paikan päälle, kannattaa tiedustella omaa yksityiskoulutusta, joka voidaan järjestää suoraan omalla työpisteelläsi! Toki oma yksityiskoulutus voidaan järjestää myös etänä verkon välityksellä.

Mixtumin järjestämä etäkoulutus on hyvin samanlainen koulutuskokonaisuus, kuin lähikoulutus – se vain tapahtuu verkon välityksellä. Kurssilaisten ei tarvitse matkustaa koulutuspaikalle, vaan koulutukseen voi osallistua suoraan omalta työpisteeltä. Etäkoulutusta varten tarvitset vain oman tietokoneen (PC tai Mac), koulutuksessa käytettävän sovelluksen ja nettiyhteyden. Huomaathan, että monista sovelluksista on saatavilla joko kokonaan ilmainen versio tai vähintäänkin ilmainen kokeiluversio, joten sinun ei tarvitse välttämättä ostaa aitoja ohjelmistolisenssejä koulutusta varten. Myös kurssien harjoitusmateriaali on pyritty tekemään niin, että se ei vaadi kurssilaisilta mitään super-tehokasta tietokonetta, vaan toimisi myös hieman vanhemmillakin laitteilla.

Etäkoulutus on moderni, edullinen ja tehokas tapa osallistua koulutukseen

Tarjoamme etäkoulutuksia yhä enemmän ja enemmän. Varsinkin kevät 2021 vedetään pääsääntöisesti etämuotoisesti. Emme tietenkään luovu kokonaan lähikoulutuksista, mutta niin pitkään kuin Korona-pandemia aiheuttaa ongelmia lähikurssien järjestämiseen, toimimme etämuotoisesti. Olemme myös todenneet etäkoulutuksen olevan erittäin hyvä koulutusmuoto muussakin mielessä.

Jos sinua epäilyttää etäkoulutus, kannattaa tutustua aiemmin kirjoittamaamme artikkeliin, jossa esitellään Mixtumin tarjoamien koulutusvaihtoehtojen eroja. Ohessa on joitakin artikkelista otettuja poimintoja siitä miksi nimenomaan etäkurssi on erittäin hyvä ja tehokas koulutusmuoto.

  • Mixtumin etäkurssien hinta on erittäin edullinen! Saat samanlaisen (lue: paremman) koulutuksen, mutta noin puolet edullisempaan hintaan, kuin muista koulutuspaikoista (oli kyseessä sitten etä- tai lähikoulutus).
  • Voit osallistua etäkurssille paikasta riippumatta. Vältä ruuhkat ja aikainen herätys. Samalla säästät matka-, majoitus- ja parkkikuluissa.
  • Saat saman kokeneen kouluttajan, kuin lähikurssillakin.
  • Saat myös kokeneen etäkoulutusjärjestäjän käyttöösi. Olemme järjestäneet etäkoulutuksia hyvällä menestyksellä ja hyvällä palautteella jo noin vuoden verran. Ylipäänsä otamme kaikki uudet tekniikat ja mahdollisuudet ensimmäisten joukossa käyttöön.
  • Saat samanlaisen harjoitusaineiston, kun lähikurssilla. Voit ladata kursseilla käytettävät harjoitusmateriaalit verkosta ennen kurssin alkua.
  • Saat etäkurssin tueksi saman laadukkaan velhon käsikirjan, joka jaetaan myös lähikurssilla. Etäkurssilla tämä aineisto jaetaan sähköisessä muodossa.
  • Sinun ei tarvitse olla hiljaa ja näkymätön. Etäkurssin aikana voidaan hyödyntää keskustelua mikrofonin kautta sekä chat-keskusteluja, jonka avulla on myös mahdollista lähettää liitetiedostoja.
  • Vaikka kouluttaja ei ole fyysisesti vierelläsi, kouluttaja on koko ajan apunasi mikä tahansa ongelma eteen tuleekaan. Sinun tarvitsee vain kysyä apua.
  • Tulostettu kurssitodistus voidaan postittaa kurssilaisille pidetyn kurssin jälkeen.

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä