Top

Halloween 2022 -tarjoukset!

26.10.2022 | Kategoriassa: Yleinen
Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

On vuoden pelottavimman juhlan aika ja velhot ovat taas liikkeellä! Tämä on huomioitu myös velhon kurssien ja käsikirjojen hinnoissa. Tarkista vuoden 2022 Halloweenin hyytävät tarjoukset. Pidä kuitenkin kiirettä, sillä tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan!

HUOM! Kaikki alla olevat tarjoukset ovat voimassa vain 6.11.2022 asti. Tarjoushinnat ovat vain uusiin tilauksiin eikä tarjousta ei voi hyödyntää aiemmin tehtyihin tilauksiin. Toimi nopeasti!

Velhon käsikirjat ja Halloween-tarjous

Halloweenin kunniaksi tarjoamme kaikki sähköiset (PDF-muotoiset) velhon käsikirjat erikoishintaan 19,95 € sis. alv, kun sähköisten käsikirjojen normaali myyntihinta on 29,95 € sis. alv. Tällä tarjouksella ei ole vaikutusta tulostettujen ja postitettujen käsikirjojen myyntihintaan (joka on tällä hetkellä 45 € sis. alv).

Velhon käsikirjat
Velhon käsikirjat ovat suosittuja ja edullisia opetusmateriaaleja, joilla otat ohjelmiston perusteet itsenäisesti haltuun!

Velhon lähi- ja etäkurssit ja Halloween-tarjous

Tarjoamme muutamia valikoituja “äkkilähtöjä” loppuvuoden kaksipäiväisiin ja maagisen hyviin velhon etäkoulutuksiin:

Erinomainen Adobe Illustrator -kurssi kertakaikkiaan!

Mahtava WordPress-etäkurssi, josta sai paljon hyödyllistä tietoa!

Aivan SUPER-hyvä Adobe After Effects -etäkoulutus!

Haluamme olla Suomen paras IT-kouluttaja! Tutustu vaikka koulutuspalautteisiimme.

Hyppää nopeasti luudan päälle tekemään kurssi-ilmoittautuminen, sillä nämä tarjoukset ovat voimassa vain 6.11.2022 asti. Sinun tulee tehdä kurssi-ilmoittautuminen 6.11.2022 mennessä, sillä Halloween-viikon jälkeen kursseilla on käytössä taas normaalit hinnat.

Velhon lähi- ja etäkurssit ja koulutukset
Mixtumin velhon kurssit ovat suosittuja lähi- ja etäkoulutuksia, joissa Suomen parhaat kouluttajat jakavat tietotaitoaan pienryhmälle. Velhon käsikirjat kuuluvat mukaan kurssien hintaan!

Muut voimassa olevat kurssi- ja koulutustarjoukset

Halloween on loppuvuoden kovin tarjouskampanjamme, mutta voimassa on myös muita hyviä koulutus- ja kurssitarjouksia monesta eri aiheesta: kuvankäsittely, graafinen suunnittelu, kuvitus, taittaminen, kuvaus, videoeditointi, animointi, verkkosivut, koodaus jne. Katso kaikki avoimet kurssit kurssikalenterista tai pyydä tarjous omasta räätälöidystä koulutuksesta – saat sen nyt edulliseen Halloween-kampanjahintaan! Voit katsoa meidän valmiiksi suunniteltuja koulutusaiheita, mutta taitavat kouluttajamme tarjovat konsultointia ja henkilökohtaista apua liki mihin tahansa asiaan IT-alalla.

Mixtum Halloween-velho
Velhot ovat liikkeellä – pidä varasi!
Julkaisuun liitetyt avainsanat
halloween tarjous velhon kurssit velhon käsikirja

Saatat olla kiinnostunut näistä sisällöistä