Top

WordPress websites

Jaa tämä juttu
FacebookTwitterWhatsUp

WordPress is the most widely used publishing system in the world. Up to one third of all online web sites have been made on WordPress! One of the reasons for popularity is ease of use and free license. Since WordPress is very easy to use you do not have to spend too much time learning it. And because WordPress is an open source publishing system you do not have to pay for it.

WordPress websites for company or individual person

If you do not want to bother each time you try to create content on your website, we recommend choosing WordPress. It’s very easy to use and there are a lot of plug-ins, extensions and tutorials available. Since WordPress is easy to use and widely used, we have chosen WordPress as our main content management system and we offer it to our customers in first place.  The main reason for us is that since WordPress is easy to develop and customize, we can develop exactly the tools and features that are needed. Our customers get exactly what they need! All of our WordPress websites are tailored to customers and their needs. We do not use free or commercial ready-made themes or other add-ons. We develop our own themes, extensions and special tools for every situation individually. After all, we just try to say that we manage WordPress more than fluently!

Let us design and create you online service so you can concentrate on the content!

WordPress-sivujen hallinta

WordPress is available in many different language versions.

Why I should choose WordPress?

There are many reasons for using WordPress. Here are the five most important things:

1. Laaja peruspaketti, joka on kuitenkin laajennettavissa ja räätälöitävissä

Koska WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, sen lisenssi on itsessään ilmainen. Toki räätälöidyn WordPress-sivuston suunnittelu ja kehittäminen maksaa jotain, mutta koska me olemme valinneet WordPressin pääasialliseksi kehitysalustaksi ja olemme jo vuosikausia kehittäneet sen avulla monenlaisia sivustoja, meillä on paljon valmiita omia laajennuksia ja työkaluja, jotka voidaan tarvittaessa liittää mukaan sivustoon. WordPress-sivuille voidaan liittää esimerkiksi kuvakaruselleja, yhteydenottolomakkeita, kuva- ja videogallerioita, uutiskirjeitä, verkkokauppoja, kieliversioita ja monia muita lisäominaisuuksia ihan tarpeen mukaan.

2. Helppo oppia ja käyttää

WordPress on ehkä markkinoiden helppokäyttöisin julkaisujärjestelmä ja suunniteltu nimenomaan sisällöntuottajia ajatellen. Kirjoittaminen ja tekstin editointi on helppoa ja vaivatonta. Ja vaikka järjestelmä on itsessään helppokäyttöinen, me kuitenkin tarjoamme kaikille asiakkaille tarvittaessa ilmaisen koulutuksen / perehdytyksen julkaisujärjestelmän käyttöön omassa koulutuskeskuksessamme. Tästä on hyötyä, jos sivuille kehitetty esimerkiksi verkkokauppa tai jokin muu laajempi toiminnallisuus, jota WordPress ei sisällä vakiona.

3. Selkeä julkaisuprosessi, selkeät roolit

Varsinaisen sisällöntuottamisen lisäksi WordPress sisältää myös valmiina monenlaisia käyttäjärooleja. Eritasoisista käyttäjärooleista on apua, kun moni henkilö saman yrityksen sisällä luo sisältöä ja ylläpitää sivustoa. Yksi henkilö voi esimerkiksi hallita muit käyttäjiä ja asentaa tai poistaa lisäosia, kun taas joku toinen pystyy vain tuottamaa asiasisältöjä. Jos sivustoon liitetty verkkokauppa, yksi henkilö voisi olla vastuussa ainoastaan verkkokaupan ja sen tuotteiden päivityksestä. Kun jokaisella käyttäjällä on oma roolinsa ja oikeudet sivujen päivittämiseen liittyen, ristiriitoja, ongelmia tai suoranaisia vahinkoja ei pääse muodostumaan.

4. Responsiivinen, nopea ja turvallinen

WordPress-sivuista saadaan kaikin tavoin modernit ja responsiiviset, jolloin ne toimivat kaikilla päätelaitteilla katsottuna: tietokoneen näytöllä, puhelimella tai tabletilla. WordPress on myös jo lähtökohtaisesti turvallinen, suojattu ja testattu ympäristö. Me kuitenkin lisäämme entisestään WordPressin tietoturvaa liittämällä sivuille omia suojauksia. Tarjoamme kaikille asiakkaille myös erittäin edullista ylläpitopakettia, joka sisältää WordPressin ja kaikkien siihen kuuluvien lisäosien ja muiden ominaisuuksien päivitysten pitämisen ajan tasalla. Huolehdimme myös varmuuskopioinnista, jolloin sivusto aina palautettavissa takaisin, jos jokin vahinko sattuisi tapahtumaan.

5. Hakukoneystävällinen

Hakukoneystävällisyys ei ole mitään rakettitiedettä. Me huolehdimme siitä, että kehittämämme sivut ovat aina mahdollisimman Google-ystävälliset. tarjoamme asiakkaillemme myös erityiset työkalut ja välineet WordPress-sivujen omatoimista optimointia varten. Tarvittaessa myös konsultoimme ja koulutamme hakukoneoptimointiasioita ihan erikseen.

WordPress-sisällönhallintajärjestelmän ominaisuuksia

 • Rajoittamaton määrä sisältöä
 • Täysin hakukoneoptimoitavissa
 • Kuvien automaattinen skaalaus
 • Kuvien rajaustoiminnot ja kuvien kääntäminen
 • Tiedotteiden ja sivujen ajastettu julkaisu
 • Salasanalla suojatut sisällöt
 • Ajankohtaista-palstat
 • Versionhallinta
 • Sosiaalisen median jakopainikkeet
 • Kävijäseuranta
 • Sähköpostiosoitteet roskapostisuodatuksella ja virustorjunnalla
 • Yhteydenottolomakkeet
 • Automaattinen varmuuskopiointi
 • YouTube-videoiden helppo upotus
 • Google Maps -kartat
 • iPad-optimoitu ylläpito, myös Retina-näytöille
 • Mobiilisovellukset Androidille, iPhonelle ja Windows Phonelle

PYYDÄ TARJOUS WordPress-verkkosivuston rakentamisesta!

Olemme toteuttaneet erittäin suuren määrän laajoja ja haastaviakin WordPress-sivustoja. Suunnitelemme sinulle sinun näköiset tyylikkäät sivut ja koodaamme kaikki tarvittavat ominaisuudet niin, että sinä voit keskittyä sisällön luomiseen. Mikäli sinulla on valmis grafiikka tai siihen tekijä, ei sekään ole ongelma. Tällöin voimme keskittyä pelkästään sivujen tekniseen toteutukseen. Meillä on myös kokemusta sivustojen hostauksesta. Jos sinulla ei ole sivuja varten domainia ja web-hotellia, voimme hankkia ne sinulle puolestasi. Saat sivuille myös ajanmukaiset SS-suojaukset sekä hakukoneoptimoinnin, jotta sijotut mahdollisimman hyvin Googlen hakutuloksissa! Kaiken lisäksi, voimme tarjota sinulle ilmaisen koulutuksen / perehdytyksen WordPressin käyttöön, jos WordPress on sinulle vielä tuntematon. Mikäli tarvitset apua uuden WordPress-sivuston rakentamisessa, keskeneräisen sivuston loppuunsaattamisessa tai missä tahansa muussa WordPress-alustaan liittyvässä asiassa, älä epäröi ottaa yhteyttä!