Tuotteet ja palvelut

Suunnittelemme ja toteutamme kaikkea perinteisestä painografiikasta vaativiin
web-sivustoihin ja -sovelluksiin, työkaluihin, julkaisujärjestelmiin, peleihin ja
edutainment-palveluihin. Tarjoamme palvelujamme kaikille yrityksille ja
yksityisille - niin isoille kuin pienillekin alaan katsomatta.

Palvelutoimintamme perustuu ajatukseen, että pystymme osaamisellamme olemaan hyödyksi ja parantamaan asiakkaidemme toimintamahdollisuuksia. Toteutamme siis juuri tarpeiden mukaisesti räätälöityjä ratkaisuja! Asiakasmäärämme on nopeassa kasvussa ja samat tyytyväiset asiakkaat hyödyntävät osaamistamme vuosi vuodelta, joka kertoo osaltaan tyytyväisistä asiakkaista ja onnistuneista projekteista.

Kerro meille toiveesi ja me hoidamme loput. You name it, we'll create it!

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

icon Graafinen suunnittelu ja painografiikka
icon Kotisivut, web-sovellukset, julkaisujärjestelmät ja muut verkkopalvelut
icon Pelit, edutainment-palvelut ja rikkaat mediasisällöt

Graafinen suunnittelu ja painografiikka

KoulutusvalikoimaOnnistunut yritysilme nostaa asiakkaan pään kilpailijoitaan korkeammalle. Lisäksi se auttaa löytämään parempia yhteistyökumppaneita ja työntekijöitä. Lisäksi se luo yritykselle persoonallisuuden. Tuttu tunnus kuljettaa mukanaan mielikuvaa koko yrityksestä ja sen palveluista.

Meiltä löytyy hyvin kokemusta perinteisten painotuotteiden graafisen ilmeen kokonaisvaltaisesta suunnittelusta. Suunnittelemme, retusoimme, 3D-mallinnamme, animoimme, digikuvaamme ja tarvittaessa piirrämme ja maalaamme vaikka perinteisin menetelmin.

Tutustumme syvällisesti asiakkaittemme liiketoimintaan ja sen haasteisiin, jolloin voimme tarjota todellista lisäarvoa asiakkaan markkinointiviestinnän tarpeisiin. Graafisen suunnittelun perustana käytetään asiakkaan graafista ohjeistoa ja määrittelyvaiheessa syntyneitä dokumentteja. Tarvittaessa suunnittelemme verkkopalvelun visuaalisen identiteetin myös alusta lähtien.

lainausmerkkiGraafinen suunnittelumme perustuu luovuudelle ja lahjakkuudelle. Liukuhihnalta tuotamme vain ideoita!lainausmerkki

Graafisen suunnittelun palveluitamme

 • Yritysten koko markkinointiaineisto: ilme, logo, käyntikortti, mediamainos, mainosbanneri jne.
 • Taittotyöt ja printtipuolen suunnittelut: lehdet, kirjat esitteet jne.
 • Digitaaliset julkaisu (digitaaliset kirjat, ebub, pdf)
 • Kuvitus-, kuvankäsittely- ja digikuvauspalvelut.

Kotisivut, web-sovellukset, julkaisujärjestelmät ja muut verkkopalvelut

KoulutusvalikoimaYrityksen kotisivut ovat nykypäivänä kuin myymälän näyteikkuna. Samalla verkkosivut ovat usein ihmisten ensimmäinen kontakti yritykseen. Houkutteleva ulkoasu kerää helposti paljon uusia kiinnostuneita ihmisiä ympärilleen, sivujen helppokäyttöisyys viestii asiakasystävällisyydestä ja äänet, pelit ja animaatiot luovat painettua esitettä laajemman elämysmaailman.

Me tiedämme mitä hyviltä verkkopalveluilta vaaditaan ja osaamme yhdistää toteutuksessa visuaalisuuden, toiminnallisuuden, tehokkuuden ja tekniikan. Toteutamme jatkuvasti laajuudeltaan ja toiminnoiltaan erilaisia verkkopalveluita, joissa yhdistyvät löydettävyys, käytettävyys, päivitettävyys, monipuoliset ominaisuudet sekä edullinen hinta.

lainausmerkkiMikään projekti tai asiakas ei ole meille liian pieni - meiltä saa myös pk-yrittäjä laadukkaat ja ajanmukaiset verkkosivut edullisin kustannuksin!lainausmerkki

Skaalautuvat kotisivut

Teemme kaikista web-palveluista standardien mukaisia ja testaamme lopulliset työt eri ympäristöissä. Kotisivuilla vieraillaan koko ajan enemmän ja enemmän älypuhelimilla, tablet-laitteilla ja erilaisilla hybriditietokoneilla, joten nykysivujen täytyy mukautua sujuvasti ja siististi erilaisiin näyttökokoihin ja katselulaitteisiin. Me huolehdimme siitä, että yritysten kotisivut skaalautuvat ja mukautuvat sujuvasti uusimmille laitteille ja että loppukäyttäjän katseluelämys olisi mahdollisimman hyvä.

Tekninen osaamisemme

Erikoisosaamisalueisiimme kuuluvat muun muassa HTML5, CSS3, AJAX, Javascript, XML, PHP ja MySQL. Meillä on useampiakin erilaisia julkaisujärjestelmiä, jotka voidaan liittää verkkopalveluun mukaan ja jonka avulla asiakas voi päivittää ja muokata sivujen sisältöä omatoimisesti. Me hallitsemme myös suosituimmat avoimet julkaisujärjestelmät, kuten Wordpress- ja Drupal, ja hyödyntää niitä asiakkaan kotisivujen teossa. Lisäksi jo pelkästä mielenkiinnosta seuraamme kaikkien uusien tekniikoiden tuloa ja niiden käyttömahdollisuuksia. Haluamme olla edelläkävijöitä uusien tekniikoiden kanssa!

Verkkopuolen ja digitaalisen median palveluitamme

 • Käyttöliittymä- ja käytettävyyssuunnittelu
 • Perinteiset kotisivut, kampanjasivut, mediamainokset ja muut verkkopalvelut
 • Työkalut ja tietokantapohjaiset verkkosovellukset
 • RIA-sovellukset (Rich Internet Applications)
 • AIR-sovellukset (Adobe Runtime Applications)
 • Hakukoneoptimointi
 • Julkaisujärjestelmät / sisällönhallintajärjestelmät / päivitystyökalut
 • Verkkokaupat, keskustelufoorumit, blogit, kuva- ja videogalleriat ym.

Pelit, edutainment-palvelut ja rikkaan mediasisällöt

KoulutusvalikoimaHallitsemme sekä web-, mobiili- että tablet-pelit ja viihdemäiset digitaaliset sovellukset. Toteutamme pelejä ja muita viihteellisiä ja/tai pedagogisia sovelluksia ja palveluita HTML5 ja Javascript -muotoisina ja tarvittaessa myös Flash ja Actionscript -muotoisina. Toisaalta hallitsemme myös Unity-ympäristön ja 3D-mallinnuksen, joten voimme suunnitella ja toteuttaa pelejä oikeaan 3D-ympäristöön.

Mikä tahansa pelin lähtökohta onkin, se voidaan suunnitella pelattavaksi joko jollakin tietyllä tietokoneella (esim. Windows-käyttöjärjestelmä ja perinteinen pöytätietokone messukäytössä), tietylle mobiilikäyttöjärjestelmälle (iOS, Windows Phone jne.) tai pelistä voidaan tehdä avoin web-versio, joka on pelattavissa kaikilla nykyisillä selaimilla käyttöjärjestelmästä riippumatta.

Lisäarvopalvelut

Huomaa, että kyseessä ei tarvitse aina olla peli sanan varsinaisessa merkityksessä, vaan esimerkiksi kotisivujen piristykseksi tai lisäarvoksi voidaan suunnitella mitä erilaisimpia animaatioita tai pelimäisiä viihdepalveluita, jotka voivat sisältää esimerkiksi ääntä ja liikkuvaa kuvaa. Tällaisia lisäarvoa tuovia kohtia voidaan yhdistää kotisivujen perinteisten sisältöjen sekaan tai sitten voidaan luoda erillinen näyttävämpi markkinointi- tai tuotesivu, jolla houkutellaan erityisesti uusia asiakkaita. Animaatiota ja liikkuvaa kuvaa voidaan hyödyntää erittäin tehokkaasti myös esimerkiksi digitaalisissa oppaissa, ohjeissa ja koulutusmateriaaleissa.

lainausmerkkiInteraktiivinen tuote-esittely on monin kerroin tehokkaampaa tavalliseen verrattuna!lainausmerkki

RÄÄTÄLÖIDYT RATKAISUT

Oli lopputulos mikä tahansa, hoidamme kaiken asiakkaan tilanteen ja tarpeen kartoituksesta ja suunnittelusta tekniseen toteutukseen ja ylläpitoon. Tarvittaessa hoidamme myös rakentamamme palvelun tai työkalun käyttökoulutuksen. Projektin aikana syntyneet kehitysideat kerätään mahdollisen jatkoprojektin määrittelyyn.

lainausmerkkiMuista, että räätälöidyt palvelumme tarkoittavat sitä, että maksat vain siitä mitä tarvitset!lainausmerkki

Kotisivut yritykselle

Suomessa on paljon kaikentasoisia kotisivujen tekijöitä, joten miksi sinun kannattaisi valita nimenomaan Mixtumin toteuttamat kotisivut?

Ensinnäkin, Mixtumilla on tästä pitkä kokemus ja me osaamme hommamme! Me suunnittelemme ja kehitämme jatkuvasti hyvin erilaisia palveluja erilaisille asiakkaille. Pystymme toteuttamaan yhtä joustavasti erittäin edulliset ja silti visuaalisesti näyttävät kotisivut pienen yrityksen, seuran tai vaikkapa järjestön käyttöön kuin suuret, laajat ja erittäin vaativat järjestelmät isomman yrityksen käyttöön.

Haluamme nähdä asiakkaan kotisivut nimenomaan tämän omien asiakkaiden näkökulmasta, joten konsultoimme, opastamme ja kerromme mielellämme miksi jokin tekninen tai visuaalinen ratkaisu sopii mielestämme paremmin juuri kyseiseen projektiin.

 • Täydellinen edullinen paketti, jossa on kaikki mukana kaikki tarvittava - ilman mitään piilokuluja
 • Sekä kaikki visuaalisuus että tekninen puoli voidaan toteuttaa itsenäisesti ilman ylimääräisiä ja kalliita välikäsiä
 • Käytämme sivuilla uusimpia tekniikoita, kuten esimerkiksi HTML5-merkkausta ja Javascript/CSS-animointia
 • Sivut voivat toimia responsiivisesti, jolloin niitä voi ohjata mobiili- ja tablet-laitteilla
 • Sivustot ovat SEO-optimoituja eli ne löytyvät mahdollisimman hyvin esimerkiksi Google-haulla
 • Saat sivujen mukana helppokäyttöisen mutta monipuolisen julkaisujärjestelmän (sisällönhallintajärjestelmän)
 • Sivuille tai sen mukana tulevaan hallintajärjestelmään voidaan liittää ja räätälöidä moduuleja (uusia ominaisuuksia ja työkaluja) myös myöhemmässä vaiheessa - kaikkea ei tarvitse hankkia alkuvaiheessa!

Hinnat

Projekteissa hinnat sovitaan aina tapauskohtaisesti työn laajuuden ja muiden vaatimusten mukaan. Mitään tarkkoja summia on vaikea antaa etukäteen, sillä kustannus voi olla vain sadoista euroista aina kymmeniin tuhansiin euroihin riippuen sovelluksen tai palvelun monimutkaisuudesta ja laajuudesta. Huomaa kuitenkin, että Mixtumin hinnat ovat yleensä huomattavan edullisia verrattuna moniin kilpailijoihin!

Ota yhteyttä ja kerro meille ainakin millainen ja kuinka laaja palvelu on kyseessä, mitä ominaisuuksia siihen tarvitaan, millaisia työkaluja ja toimintoja tarvitaan mahdolliseen erilliseen julkaisujärjestelmään, kuinka nopealla aikataululla koko palvelu pitäisi olla käytettävissä jne. niin voimme laskea jo alustan kustannusarvion tietojen pohjalta.

Tekniikat

Hallitsemme enemmän kuin hyvin sekä perinteiseen painografiikaan, laajoihin web-sivuihin ja -sovelluksiin sekä uuden ajan mobiili- ja tablet-ympäristöihin tarkoitetut aineistot ja tekniikat. Tarvittaessa voimme yhdistää sisältöjä ja tehdä samasta sisällöstä vaikkapa digitaalisen kirjan/esitteen/katalogin sekä verkkosivuston/verkkokaupan.

Verkkopuolella käytämme mm. seuraavia tekniikoita:

 • HTML5
 • CSS3
 • jQuery
 • AJAX
 • PHP
 • MySQL
 • Wordpress
 • Drupal

Meillä on olemassa paljon valmiita koodipohjia ja mobuuleja, joilla saadaan aikaan mm. seuraavanlaisia toiminnallisuuksia:

 • Ajankohtaista-osio / uutisarkisto
 • Tuote- tai työnäytegalleria (sekä kuva- että videomuotoisena)
 • Yhteydenottolomake / palautelomake
 • Käyttäjien ja käyttäjätasojen hallinta
 • Kysely / gallup / osaamistesti
 • ym.