LISÄINFOA

icon Mixtum esittely ja tilastoja
icon Mixtumin palvelut
icon Rekrytointi
icon Pasi Kainulainen

Mixtum sosiaalisessa mediassa

Tavoitat meidät myös sosiaalisista medioista:

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme itsestämme ja palveluistamme sekä esittelemme osaamistamme. Ota yhteyttä ja kerro myös miten voisimme palvella juuri Sinua parhaiten.

Mixtum 10 vuotta!

Mixtum täytti vuoden 2012 lopussa 10-vuotta! Kiitokset kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille sekä kaikille muille tahoille, jotka ovat ollet tekemisessä tai hengessä mukana ja vaikuttaneet toimintaamme! Katsomme positiivisesti tulevaan ja odotamme innolla seuraavan 10-vuoden aikana tapahtuvia asioita!

Kymmenessä vuodessa olemme onnistuneet kehittymään ja kasvamaan yrityksenä sekä auttamaan, konsultoimaan ja palvelemaan erilaisia ja eri kokoisia asiakkaita hyvin monilla eri alueilla.

Lähtökohtamme on aina ollut auttaa asiakasta löytämään parhaat ratkaisut ja hyödyt IT-palveluista. Tunnuslauseemme, You name it, we'll create it, mukaisesti pyrimme jatkossakin tarjoamaan laadukkaita palveluja hyvin monilla eri osa-aluella.

Mixtum 10th Anniversary

Mixtum on raikas ja luova digitoimisto

Mixtum perustettiin vuoden 2003 alussa. Yrityksen perusti Pasi Kainulainen, joka on edelleen yrityksen omistaja ja toimitusjohtaja.

Suuri osa yrityksen alkuvaiheen toiminnasta oli konsultointia eri muodoissaan, pääasiassa ohjelmistokoulutusta monissa koulutusalan laitoksissa sekä yrityksissä. Nykyisin järjestämme aivan omia Velhon lähikursseja sekä toteutamme laaja-alaisesti vaativia web-sivuja ja -sovelluksia, työkaluja ja julkaisujärjestelmiä, graafista suunnittelua ja konseptisuunnittelua sekä web- ja mobiilipelejä.

Verkkopalvelujen suunnittelu ja toteutus oli mukana jo yrityksen perustamisesta lähtien, mutta varsinkin viime vuosina tämän osuus on ollut reippaassa kasvussa. Liikevaihdon ja samalla myös tuloksen kasvattaminen vuosi vuodelta on ollut enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

Pääsivustomme on mixtum.com, mutta omistamme myös muita domaineja, kuten mixtum.fi, mixtum.info, mixtum.net, mixtum.tv jne.

lainausmerkkiMixtum - ilman lisättyä sokeria!lainausmerkki

Tilastoja

Mixtum liikevaihto

Mixtum liikevoitto