MIXTUM kouluttaa ja konsultoi

Mixtum järjestää koulutus- ja konsultointitilaisuuksia kymmenen vuoden kokemuksella. Konsultointien ja kurssien palaute on ollut aina erittäin hyvää. Haluammekin ammattitaidollamme edistää asiakkaiden osaamista, työskentelyn tehokkuutta ja mielekkyyttä!

  • Räätälöidyt yrityskonsultoinnit voidaan järjestää joko asiakkaan tiloissa missä päin Suomea tahansa tai Mixtumin opetustiloissa, Helsingin Ruoholahdessa.
  • Tarjoamme myös valmiiksi huolella suunniteltuja ja kaikille avoimia Velhon lähikurssipäiviä eri aihealueista.
  • Lisäksi tarjoamme apua koulutuskeskusten ja oppilaitosten näyttötutkintojen arviointitehtäviin.

lainausmerkkiHyvästä palautteesta kertoo jo se, että samat tyytyväiset koulutuspuolen asiakkaamme hyödyntävät tietotaitoamme vuosi toisensa jälkeenlainausmerkki

Räätälöidyt koulutus- ja konsultointipalvelut

KoulutusvalikoimaKouluttajamme ovat toimineet noin 15 vuoden ajan monissa hyvin erilaisissa IT-alan konsultointitehtävissä ympäri Suomea. Konsultointitunteja on siten kertynyt jo useita tuhansia, ja palaute on ollut erinomaista.

Meillä on valmiita tarkasti mietittyjä koulutuskokonaisuuksia, mutta voimme suunnitella konsultoinnin sisällön täysin asiakkaan toiveiden ja lähtökohtien mukaisesti, jolloin ajankohta, kesto, sisältö ja kaikki muut konsultointiin liittyvät asiat ovat sovittavissa.

lainausmerkkiRäätälöimme konsultoinnit asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisestilainausmerkki

Konsultointi voidaan järjestää sovitusti joko asiakkaan omissa tiloissa ja laitteilla tai Mixtumin tiloissa ja laitteilla. Tarvittaessa järjestämme henkilökohtaista valmennusta vaikkapa vain yhdelle henkilölle. Tämä voi tapahtua koulutettavan omassa työpisteessä, jolloin koulutuksen aikana voidaan hyödyntää koulutettavan omaa tietokonetta ja siinä olevaa omaa materiaalia.

lainausmerkkiSaat asiantuntijan käyttöösilainausmerkki

Räätälöityissä konsultoinneissa hinta määräytyy lähinnä räätälöinnin määrän ja aiheen vaativuuden mukaan. Hintaan vaikuttaa myös missä konsultointi pidetään (mahdolliset matkakustannukset) ym. tekijät, joten tarkkoja hintoja emme voi laittaa kotisivuillemme valmiiksi. Pääsääntöisesti veloitus kuitenkin tapahtuu tuntilaskutuksena, ja lyhytkestoisissa konsultoinneissa kokonaishinta voi olla edullisempi kuin osallistuminen kaikille avoimelle kurssipäivälle.

Kaikille avoimet Velhon lähikurssipäivät

KouluttajatMixtum järjestää kaikille avoimia Velhon lähikurssipäiviä. Kurssit on jaettu kahden päivän pituisiin peruskursseihin ja yhden päivän pituisiin syventäviin jatkokursseihin. Kustakin aiheesta pidetään vuosittain neljä peruskurssia ja kaksi jatkokurssia. Tämän päälle tarjoamme kesäkurssipäiviä.

lainausmerkkiTermi Velhon kurssi viittaa siihen, että osallistumalla Mixtumin laadukkaille kurssipäiville, sinusta tulee ennen pitkää tietyn aihealueen taitava osaaja ja suoranainen velho!lainausmerkki

Lue lisää Velhon lähipäiväkursseista »

Kouluttajat ja tietotaito

KoulutusmateriaaliKouluttajiemme tietotaito ei ole pelkästään kirjoista tai muiden pitämiltä kursseilta opittua teoriaa, vaan Mixtumin kouluttajat myös työskentelevät päivittäin alalla laajojen IT-projektien parissa. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme, jolloin voimme välittää asiakkaillemme alan viimeisimmät opit ja niksit!

Huomaa, että kouluttajiltamme löytyy runsaasti kokemusta työskentelystä alalla mutta myös itse kouluttamisesta; kilpailijoiden kursseilla saatetaan tarjota kouluttajia, jotka ehkä tietotaitonsa puolesta olisivat päteviä mutta joiden "ulosanti" ei ole tarpeeksi hyvä. Me olemme vetäneet erinomaisella menestyksellä useita tuhansia koulutustunteja monille erilaisille kurssilaisille: aloittelijoille, ammattilaisille ja monille erityisryhmille, kuten esimerkiksi kuuroille.

Velhon käsikirjat ja Velhon kurssimonisteet

KoulutusmateriaaliMixtum tuottaa Adobe Creative Suite ja Adobe Creative Cloud -sovellusperheisiin keskittyviä aitoja Velhon käsikirjoja. Niitä myyvät hyvin varustetut kirjakaupat ja verkkokaupat.

 

Mixtum tuottaa myös suppeampia Velhon kurssimonisteita, joihin on kerätty kaikki olennaisin tieto tiivistettynä. Kurssimonisteet jaetaan ilmaiseksi Mixtumin avoimilla Velhon lähikursseilla (kuuluu siis mukaan kurssin hintaan), mutta Mixtum tarjoaa samoja opetusmonisteita myös muille tahoille, erityisesti oppilaitoksille ja koulutuskeskuksille.

Mixtumin Velhon opetusmonisteet

Jos olet kiinnostunut hyödyntämään koulutusmateriaaliamme omissa koulutuksissasi, ota yhteyttä. Tai jos haluat lisätietoa Velhon käsikirjoista, lue lisää Velhon käsikirjojen tuotesivuilla tai liity Velhon käsikirjojen faniksi Facebookissa.

VELHON KURSSIKALENTERI

Tammikuu 2018:

Helmikuu 2018:

Maaliskuu 2018:

Huhtikuu 2018:

Toukokuu 2018:

Kesäkuu 2018:

Osallistu kurssille »

Mixtumin koulutusaiheita ja kursseja

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Huomaa, että tällä sivulla mainitut aiheet ja niiden sisällöt ovat vain ehdotelmia räätälöitäviksi koulutus- ja konsultointiaiheiksi. Emme ainakaan toistaiseksi järjestä kaikista luetelluista aiheista kaikille avoimia Velhon lähikurssipäiviä.

Voit tietysti lähestyä meitä palautelomakkeella ja toivoa tiettyä kurssia. Mikäli tarpeeksi moni toivoo samaa aihetta mukaan Velhon lähikoulutuksiin, me todennäköisesti lisäämme kyseisen aiheen mukaan nykyiseen kurssivalikoimaamme!